Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Kela keuken Stratum Steelpan met Deksel 2,8 liter

Omschrijving Kela keuken Stratum Steelpan met Deksel 2,8 liter

Sauzen maken een gerecht nog lekkerder. Met een goede steelpan maak je de meest indrukwekkende sauzen en jus. Maar je kunt deze pan ook gebruiken om gewoon een paar eieren in te koken. Kortom: een steelpan is onmisbaar in de keuken. Wil je een steelpan met een luxe uitstraling? Ga dan voor de Stratum steelpan van Kela!

Uitstekende warmtegeleiding: De Stratum steelpan van Kela bestaat uit drie lagen. De binnenste laag is vervaardigd van RVS, de middelste laag van aluminium en de buitenste laag van koper. Deze drie verschillende materialen zorgen ervoor dat deze steelpan over een optimale warmtegeleiding en warmteverdeling beschikt. Een ander groot voordeel van deze pan is dat deze geschikt is voor alle warmtebronnen, ook inductie en de oven (tot 300 graden). Inclusief deksel.

Stijlvol uiterlijk: Een kwalitatief hoogstaande pan is fijn om mee te werken, maar het is nog leuker als je pan er ook nog eens prachtig uitziet. De Stratum steelpan is voorzien van een koperen laagje. Dit laagje zorgt voor een chique uitstraling die op geen enkele keukentafel misstaat. 

Niet geschikt voor de vaatwasser: Als je de pan zo lang mogelijk mooi wilt houden, dan is het een goed idee om deze na gebruik even met de hand af te wassen. Doe dit met heet water en eventueel een beetje milde zeep. De pan is niet geschikt voor de vaatwasser vanwege het risico op beschadigingen. Zorg dat de pan goed droog is voordat je deze opbergt. De pan kan aan de steel worden opgehangen.

Kenmerken Kela keuken Stratum Steelpan met Deksel

  • Stratum steelpan bestaat uit 3 lagen; RVS, aluminium en koper
  • Optimale warmtegeleiding en warmteverdeling
  • Geschikt voor alle warmtebronnen inclusief inductie
  • Koperen laag geeft chique uitstraling
  • Niet geschikt voor vaatwasser