Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Lurch Flexi-Professional Bakmat mini Muffin voor 70 Stuks

Omschrijving Lurch Flexi-Professional Bakmat mini Muffin voor 70 Stuks

Maak de lekkerste mini muffins met deze Lurch bakmat! Deze bakmat is gemaakt van kwalitatief hoogstaande materialen en zorgt gegarandeerd voor vele jaren bakplezier. Met deze bakmat maak je maar liefst 70 mini muffins in één keer!

De voordelen van een bakmat: Er zijn meerdere redenen om een bakmat te gebruiken. Ten eerste: gemak. Als je een bakmat gebruikt, kan er eigenlijk heel weinig fout gaan. Stel de oven in op de juiste temperatuur en verdeel het beslag over de bakmat. Dat is alles! Een goede bakmat zorgt ervoor dat je baksel niet aanbrandt. Ten tweede: in tegenstelling tot bakpapier of folie kun je een bakmat ontelbare keren gebruiken. Dat is lekker zero waste!

Gemaakt van flexibel siliconen: De bakmatten van Lurch zijn gemaakt van siliconen. Door het flexibele materiaal zijn siliconen bakmatten makkelijk in gebruik en slijtvast. Je kunt deze bakmat ontzettend vaak gebruiken voordat je toe bent aan een nieuwe. Het siliconen materiaal geeft geen smaak of geur af tijdens het bakken en is 100% voedselveilig. Dit materiaal kan temperaturen van -40 tot 240 met gemak verdragen.

Vaatwasserbestendig: Ook fijn: de bakmatten van Lurch zijn heel gemakkelijk in onderhoud. Ze kunnen namelijk probleemloos in de vaatwasser worden gereinigd. Heb je geen vaatwasser? Ook geen probleem. Deze matjes zijn namelijk ook gemakkelijk met de hand schoon te maken. Gebruik hiervoor water en een beetje zeep. Spoel goed af zodat er geen zeepresten op blijven zitten. De mat is gemakkelijk op te rollen en neemt weinig plaats in beslag.

Kenmerken Lurch bakmat Mini Muffins

  • Gemaakt van siliconen
  • Makkelijk in gebruik en slijtvast
  • Geschikt voor vaatwasser
  • Ook makkelijk met de hand schoon te maken
  • Kan temperaturen van-40 tot 240 aan