Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Lurch Snijplank van Bamboe groot

Omschrijving Lurch Snijplank van Bamboe groot

Tijd voor een nieuwe snijplank? Ga voor kwaliteit met de Lurch snijplank van bamboe. Deze kwalitatief hoogstaande snijplank is flink van formaat, heeft een natuurlijke uitstraling en gaat jarenlang mee!

Gemaakt van bamboe: De Lurch snijplank is gemaakt van bamboe. Dit is, in tegenstelling tot wat veel mensen denken, geen hout maar een grassoort. Bamboe heeft een prachtige natuurlijke uitstraling en is zodanig sterk dat deze ook bij intensief gebruik lang mooi zal blijven. Zelfs bij het bereiden van kleurrijke groenten en fruit, zoals paprika en tomaat, zullen er geen vlekken ontstaan.

Optimale hygiëne: Bamboe snijplanken nemen door de hoge dichtheid van het materiaal nauwelijks vocht op. Om deze reden zullen er geen scheuren ontstaan. Ook tijdens het snijden hoef je niet bang te zijn voor het creëren van kleine groeven. Dat is fijn, want scheuren in de plank geven bacteriën de kans om zich te verschuilen en op te hopen, waardoor een goede hygiëne niet langer gewaarborgd kan worden. Bamboe heeft daarnaast van zichzelf een anti-bacteriële werking. Je bent daarom altijd voorzien van een hygiënische werkplek.

Onderhoudsvriendelijk: Een bamboe snijplank is makkelijk schoon te maken door deze onder de stromende kraan te houden. Je kunt de plank eventueel insmeren met een beetje milde zeep. Als je zo lang mogelijk de kwaliteit wilt behouden, dan wordt het aangeraden om de snijplank zo nu en dan even met plantaardige olie te behandelen. Een bamboe snijplank is niet geschikt om te laten weken of om in de vaatwasser gereinigd te worden.

Kenmerken Lurch snijplank

  • Gemaakt van bamboe
  • Natuurlijk uitstraling
  • Sterk en zal lang mooi blijven
  • Anti-bacteriële werking
  • Niet geschikt voor de vaatwasser