Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

MasterChef Braadpan Laag met Glazen Deksel Aluminium 28 cm

Omschrijving MasterChef Braadpan Laag met Glazen Deksel Aluminium 28 cm

Op zoek naar de beste pannen om je keuken kwaliteiten naar een hoger level te tillen? Ga dan voor de lichtgewicht pannen van Masterchef, hiermee voorkom je dat je je een breuk tilt terwijl je je doel bereikt. De Masterchef pannen uit deze lijn zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en een lust voor het oog.

Stijlvolle pannen: De pannen uit de MasterChef lijn combineren design en gemak. De pannen zijn uitgerust met stay cool handels die in tegenstelling tot de pan, niet warm worden. Dat zorgt ervoor dat je de pan met een gerust hart van het vuur kan halen. De stijlvolle glazen deksel maakt het mogelijk om de voorgang van je kookkunsten te bekijken zonder de deksel op te hoeven tillen. Voor het gemak en de veiligheid heeft de deksel echter ook een silicone handvat. 

Antikleef: Het is jammer als de helft van je overheerlijke maaltijd in de pan achterblijft omdat het vast is komen te zitten. Bij deze pan hoef je daar echter niet bang voor te zijn. De braadpan staat namelijk bekend om de uitstekende antikleef eigenschappen zodat je kookkunsten veilig zijn.

Gegoten aluminium voor gemak: Deze sterke Masterchef braadpan is gemaakt van gegoten aluminium. Omdat de pan gemaakt is van aluminium wordt de warmte gelijkmatig verdeeld over de pan. Het tweede voordeel van aluminium is dit materiaal ervoor zorgt dat de pannen licht van gewicht zijn waardoor ze fijn werken in de keuken. De deksel van de pan is van glas wat het een elegant geheel maakt.

Kenmerken MasterChef Braadpan

  • Gemaakt van aluminium
  • Voorzien van Stay Cool handels
  • Inclusief deksel van glas
  • Uitstekende antikleef eigenschappen
  • Aluminium is licht van gewicht