Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

MasterChef Braadpan met Deksel Hard Anodised 20 cm 3,8 liter

Omschrijving MasterChef Braadpan met Deksel Hard Anodised 20 cm 3,8 liter

Uitblinken in de keuken doe je met de pannen van MasterChef. Ook een groot fan van deze show en wil je je innerlijke chef ontdekken? Of ben je op zoek naar pannen die zowel praktisch als prachtig zijn? Dan zijn de aluminium pannen van MasterChef de perfecte match. Ze zijn geschikt voor alle soorten warmtebronnen. En door de glazen deksel zie je precies wanneer het water kookt.

Aluminium pannen: Koken als een ware chef doe je met de pannen van MasterChef. Alle pannen in deze aluminium serie zijn gemaakt van gegoten aluminium. Het fijne van het gebruik van aluminium is dat het warmte gelijkmatig verdeeld. Dat komt het resultaat van al je harde werken in de keuken uiteraard ten goede. Bovendien is het materiaal sterk en duurzaam waardoor je lang profijt hebt van deze prachtige pannen.

Veilige antikleeflaag: Vastgeplakte pasta aan de bodem van je pan is verleden tijd met deze MasterChef pannen. De antikleeflaag in de pan zorgt ervoor dat harde werk niet verloren gaat. Bovendien is deze laag PFAO vrij, het bevat geen schadelijke stoffen. Nog iets waar je je tijdens het koken dus geen zorgen meer over hoeft te maken!

Lichtgewichte elegantie: Het grote voordeel is dat de pannen handzaam blijven omdat aluminium licht van gewicht is. Dat scheelt behoorlijk wat gewicht in de keuken. De vormgeving is strak en elegant waardoor koken ook voor het oog een waar genot is. De krasbestendige laag beschermt de pan tegen beschadigingen.

Kenmerken MasterChef Braadpan

  • Gemaakt van aluminium
  • Voorzien van antikleeflaag zonder schadelijke stoffen
  • Voorzien van krasbestendige laag
  • Uitstekende warmtegeleiding
  • Sterk en duurzaam