Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

MasterChef Braadpan met Glazen Deksel Aluminium 28 cm

Omschrijving MasterChef Braadpan met Glazen Deksel Aluminium 28 cm

Bij MasterChef werken ze met de beste mensen, producten en ingrediënten. Alles voor het beste resultaat! Deze braadpan van MasterChef is van alle gemakken voorzien, overal is over nagedacht. De pannen van hoogwaardige kwaliteit zijn een waardevolle toevoeging voor iedereen die in de keuken wil uitblinken. Dat de pannen ook nog eens prachtig zijn vormgegeven in zwart aluminium maakt dat ze overal de (kook)show stelen.

Hoogwaardige kwaliteit: De MasterChef braadpan is gemaakt van gegoten aluminium. Dit heeft meerdere voordelen voor de gebruiker. Zo zorgt aluminium er namelijk voor dat warmte gelijkmatig verdeeld wordt. Uiteraard komt dit het resultaat van je kookkunsten ten goede. Het tweede voordeel van aluminium is dat het lichtgewicht is. Zware braadpannen zijn verleden tijd! Wel zo fijn voor je rug.

Oog voor detail: Alle pannen uit de MasterChef aluminium lijn zijn prachtig vormgegeven. Zwart aluminium is tijdloos en elegant. Door het duurzame karakter van aluminium kan je hier ook nog eens lang van genieten. De deksel van de pan is van glas waardoor je met een blik kan zien hoe het met je stoofpot is gesteld. De strakke vormgeving is een lust voor het oog.

Handige handvatten: De handvatten van deze braadpan zijn gemaakt van siliconen. Dat is zowel veilig als praktisch. De handvatten worden niet warm waardoor je de pan veilig van het vuur kan halen. Aangebrande vingertoppen behoren daarmee tot het verleden. De MasterChef braadpan is overigens geschikt voor alle warmtebronnen, dat maakt deze pan zo waar nog een grotere allemansvriend. 

Kenmerken Masterchef braadpan

  • Gemaakt van aluminium
  • Aluminium is licht van gewicht
  • Zorgt voor een uitstekende warmtegeleiding
  • Voorzien van deksel van glas
  • Handvatten van siliconen