Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

MasterChef Koekenpan Aluminium 28 cm

Omschrijving MasterChef Koekenpan Aluminium 28 cm

Ben je op zoek naar de perfecte koekenpan om jouw kookkunsten tot een hoger niveau te tillen? Kijk je iedere dag trouw naar de chefs van MasterChef en wil je net zo koken als zij doen? Met de pannen van MasterChef waan je je een echte keukenprins(es). Net zoals bij MasterChef krijg jij nu ook de mogelijkheid om te koken met de beste materialen. De pannen uit deze lijn zijn een lust voor het oog en een cadeau voor je smaakpapillen.

Hoogwaardige kwaliteit: Net zoals de koks van MasterChefs het neusje van de zalm zijn, zijn deze pannen dat ook. Gemaakt van het beste materiaal, hoogwaardig gegoten aluminium. Het voordeel van aluminium is dat het sterk is en dus tegen een stootje kan. Daarnaast zorgt het voor gelijkmatige verdeling van de warmte wat je kookkunsten natuurlijk ten goede komt.

Geschikt voor alle warmtebronnen: De pannen van de MasterChef lijn zijn te gebruiken op alle soorten warmtebronnen. Gas, inductie en elektrisch, deze koekenpan past in iedere keuken. Is deze pan niet precies wat je zoekt? Dan vind je in de rest van de lijn vast en zeker de juiste pan, of de passende deksel.  

Lichtgewicht pan: Voor deze krachtpatser van een pan heb je gelukkig geen spierballen nodig. Omdat de pan gemaakt is van aluminium is deze uiterst handzaam en licht van gewicht. Hierdoor is het werken met deze pannen nog prettiger en makkelijker. Bovendien is de vormgeving van deze zwarte aluminium MasterChef pannen strak, elegant en tijdloos. Daardoor kunnen ze jarenlang de kookshow stelen want zo lang gaan ze ook mee! 

Kenmerken MasterChef koekenpan

  • Gemaakt van aluminium
  • Geschikt voor alle warmtebronnen
  • Licht van gewicht
  • Gelijkmatige warmteverdeling
  • Uiterst handzaam, voor jarenlangplezier