Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

MasterChef Kookpan met Deksel Koper 24 cm 4,7 liter

Omschrijving MasterChef Kookpan met Deksel Koper 24 cm 4,7 liter

Op zoek naar de perfecte pan voor dagelijks gebruik? Met kookpan uit de MasterChef Copperline serie kook je zelf in je eigen keuken als een ware sterrenchef. Koken met hoogwaardige kwaliteit voor het beste resultaat. Deze pan is ook nog eens geschikt voor alle warmtebronnen. En de pan heeft nog veel meer voordelen, bij MasterChef halen ze het onderste uit de pan als het om kwaliteit gaat!

Hoogwaardige kwaliteit: Omdat de kookpan gemaakt is van hoogwaardig aluminium is het zeker bestand tegen een stootje. Dit duurzame materiaal verzekert je van jarenlang plezier in de keuken. Het aluminium is bovendien prettig om mee te werken omdat het de warmte gelijkmatig verdeeld. De bodem bestaat uit vijf ingegoten lagen die zorg dragen voor de gelijkmatige verdeling. 

Stay Cool handvatten: Je wil je vingers niet branden. Met de pannen van MasterChef is dat geen probleem. De handvatten van deze kookpan warmen niet zo snel op waardoor je de pan veilig van het vuur kan halen. Ook de glazen deksel is goed bestand tegen de warmte en voorzien van een stoomventiel om de ergste stoom af te blazen.

Prachtige vormgeving: Het oog wil ook wat. Dat komt goed uit want deze pannen hebben een strakke en elegante vormgeving. Daarmee passen ze in iedere keuken en staat ze prachtig op de eettafel. De glazen deksel is ideaal om het kookproces in de gaten te houden zonder dat je de deksel op moet tillen en je het proces verstoort. 

Kenmerken MasterChef Kookpan 

  • Gemaakt van hoogwaardig aluminium
  • Bodem bestaat uit 5 ingegoten lagen
  • Uitstekende warmtegeleiding
  • Voorzien van Stay Cool handvatten
  • Voorzien van glazen deksel