Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

MasterChef Sauspan met Deksel Hard Anodised 20 cm 3,8 liter

Omschrijving MasterChef Sauspan met Deksel Hard Anodised 20 cm 3,8 liter

Haal de beste keukenhulpen in huis met de aluminium pannen van MasterChef. In de keuken speelt smaak natuurlijk de hoofdrol. Een goede smaak qua vormgeving misstaat natuurlijk ook niet. Daarom zijn de pannen van MasterChef de ideale hulp in de keuken. Hoogwaardige kwaliteit gegoten in een prachtig jasje. Op elke warmtebron doet deze pan zijn werk.

Hoogwaardige kwaliteit aluminium: Iedere keuken heeft een steelpan nodig. Om sauzen te maken of eieren te koken, met een steelpan kun je alle kanten op. De hoogwaardige kwaliteit aluminium waarvan de pan gemaakt is heeft meerdere voordelen. Allereerst zorgt het voor een gelijkmatige warmteverdeling. Aluminium is een duurzaam materiaal waardoor het zeker tegen een stootje kan. Daardoor gaat deze steelpan jaren mee.

Mooie vormgeving: Het zwarte aluminium geeft een extra chique touch aan je kookkunsten. De steel warmt niet zo snel op waardoor je de pan tijdens het koken veilig kunt verplaatsen. En de glazen deksel is niet alleen mooi maar ook handig. Zo kan je zien wat er in de pan gebeurt zonder het kookproces verstoord wordt. 

Verantwoord koken: De MasterChef pannen zijn voorzien van een speciale laag die ervoor zorgen dat er niets aanbakt. Omdat dit materiaal PFOA vrij is ben je er zeker van dat er geen schadelijke stoffen in zitten. Bovendien is de pan voorzien van een krasbestendige laag waardoor je de pan niet kan beschadigen. Kook de sterren op je bord met de pannen uit de MasterChef lijn.

Kenmerken MasterChef Sauspan

  • Gemaakt van aluminium
  • Gelijkmatige warmteverdeling
  • Zwart van kleur
  • Deksel van glas
  • Voorzien van krasbestendige laag