Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

MasterChef Smoorpan met Deksel Hard Anodised 24 cm 2,8 liter

Omschrijving MasterChef Smoorpan met Deksel Hard Anodised 24 cm 2,8 liter

Smoorverliefd zijn wij op de pannen van MasterChef en deze smoorpan is toch wel helemaal het einde. Het is mogelijk om dezelfde kwaliteit in huis te halen en zelf de sterren van de hemel te koken. Net zoals in het gelijknamige programma staan ook de pannen voor topkwaliteit. Bovendien zijn de MasterChef pannen geschikt voor iedere warmtebron. In elke keuken passen de pannen uit deze lijn.

Topkwaliteit voor topchefs: De MasterChef pannen zijn gemaakt van gegoten aluminium. Hierdoor wordt de warmte gelijkmatig verdeeld over de bodem van de pan. Ideaal voor een smoorpan. Je heerlijke kookkunsten kan je zien pruttelen door de glazen deksel. Zo zie je wat er gebeurt zonder dat je de deksel hoeft op te tillen en het proces wordt verstoord. 

Veilige handgrepen: De smoorpan en deksel hebben handvatten van RVS. Roestvrij staal is ideaal in de keuken. Bovendien zijn de handvatten zo gemaakt dat deze juist niet snel warm worden. Veiligheid in de keuken is namelijk net zo belangrijk als de kwaliteit. Met deze handvatten kan je de deksel en pan tijdens het koken veilig vastpakken en verplaatsen.

Degelijke duurzaamheid: Het aluminium heeft nog meer voordelen. Zo is het bestand tegen een stootje of meer. Daardoor gaan de pannen jaren mee! De antiaanbaklaag in de MasterChef pannen is vrij van PFOA. Dit betekent dat er geen schadelijke stoffen in zitten. Daarnaast beschermt de krasbestendige laag de pan tegen beschadigingen en kan je naar hartenlust koken. Zo heb je nog langer plezier van deze geweldige smoorpan.

Kenmerken MasterChef smoorpan

  • Gemaakt van aluminium
  • Voorzien van krasbestendige laag
  • Handvatten worden niet snel warm
  • Gelijkmatige warmteverdeling
  • Voorzien van glazen deksel