Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

MasterChef Smoorpan met Deksel Koper 24 cm

Omschrijving MasterChef Smoorpan met Deksel Koper 24 cm

Om te koken op het niveau van ware chefs heb je materialen van hoog niveau nodig. De pannen van MasterChef zijn uitermate geschikt om de chef in je naar boven te halen! De pannen zijn vervaardigd uit de beste materialen wat de kwaliteit van je kookkunsten natuurlijk alleen maar ten goede komt. De doordachte vormgeving maken deze pannen ideaal voor iedere kok.

Gemaakt van aluminium: Omdat deze smoorpan is gemaakt van aluminium is het een erg sterke pan die lang mee gaat. Aluminium kan behoorlijk wat hebben. Bovendien is de smoorpan voorzien van een beschermende laag. Deze laag zorgt ervoor dat eten niet vastplakt aan de pan, dat is natuurlijk zonde van alle moeite. Het aluminium zorgt bovendien voor een goede warmteverdeling.

Veiligheid: De laag die jouw pan en kookkunsten beschermt is vrij van het schadelijke PFOA. Je kan je gasten met een gerust hart heerlijke stoofpotjes voorschotelen. En het eten is beschermd tegen aanbranden. Ook is de pan beschermd tegen krassen!

Doordachte vormgeving: De smoorpan met glazen deksel is ideaal. Door de glazen deksel kan je precies zien hoe het met het eten staat. Je hoeft de deksel er niet meer af te tillen, zodat je het proces niet verstoort. De handvatten van zowel de pan als de deksel zijn zo ontworpen dat deze niet zo opwarmen als de pan. Hierdoor kan je de deksel en pan aanraken zonder je handen te branden.

Kenmerken MasterChef smoorpan

  • Gemaakt van aluminium
  • Inclusief glazen deksel
  • Handvatten worden niet warm
  • Sterke pan die jarenlang meegaat
  • Voorzien van antiaanbaklaag