Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

MasterChef Tri Ply Koekenpan 28 cm

Omschrijving MasterChef Tri Ply Koekenpan 28 cm

Een goede koekenpan is onmisbaar in iedere keuken. Het voordeel van deze MasterChef koekenpan is dat deze in iedere keuken past omdat hij geschikt is voor iedere warmtebron. Als liefhebber van koken ben je vast bekend met het MasterChef programma waarin amateurkoks de sterren van de hemel koken. Met een grote portie creativiteit en de beste ingrediënten zetten ze keer op keer fenomenale gerechten op tafel. Om hun doel te bereiken werken ze met de beste middelen en die kan jij nu ook in huis halen!

Tri Ply: Bij het ontwerpen van de pannen is overal over nagedacht. Er is gekozen om te werken met de beste kwaliteit materialen. De drielaagse bodem bestaat uit aluminium en RVS. De middelste aluminium laag zorgt voor een goede warmtegeleiding voor een gelijkmatige bereiding zodat jij de beste gerechten op tafel tovert. 

Non sticky: Om je pan en kookkunsten te beschermen is de koekenpan uitgerust met een antikleeflaag. Deze is vrij van schadelijke stoffen waardoor je dus met een gerust hart aan de slag kan. Door deze laag blijft het eten niet aan de pan kleven waardoor het niet verbrandt. Pannenkoeken bakken was nog nooit zo makkelijk!

Duurzaam en elegant: Duurzaamheid en elegantie lijken niet altijd hand in hand te gaan. Bij deze koekenpan is dat echter wel het geval. De tijdloze en elegante vormgeving maken dat deze pan jarenlang deel uit maakt van jouw keuken zonder dat je erop uitgekeken raakt!

Kenmerken MasterChef TriPly koekenpan

  • Drielaagse bodem van aluminium en RVS
  • Voorzien van antikleeflaag
  • Uitstekende warmtegeleiding
  • Duurzaam en elegant
  • Geschikt voor alle warmtebronnen