Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

MasterChef Tri Ply Koekenpan Non Stick 24 cm

Omschrijving MasterChef Tri Ply Koekenpan Non Stick 24 cm

Kook de sterren van de hemel met de pannen van MasterChef. Je kent het kookprogramma vast wel. Ambitieuze koks gaan aan de slag met de meest fantastische recepten. Werken met hoogwaardige kwaliteit ingrediënten en goede pannen zijn essentieel om het beste uit jezelf te kunnen halen. Met deze koekenpan van MasterChef zit je zeker goed! Gelukkig zijn de pannen geschikt voor alle soorten warmtebronnen dus je kan overal aan de slag.

Non Sticky: Bij het ontwerpen van de pannen is overal aan gedacht. Zo is de koekenpan voorzien van een speciale laag. Deze laag beschermt de pan enerzijds tegen krassen zodat je nog langer plezier hebt van de pan. Daarnaast biedt de laag extra bescherming omdat het voorkomt dat eten blijft plakken en aanbrandt. 

Hoogwaardige kwaliteit: De beste gerechten maak je met de beste ingrediënten. De beste pannen maken ze bij MasterChef van de beste materialen. Deze koekenpan is gemaakt van RVS en aluminium. Tussen twee lagen RVS zit een laag aluminium die zorgt voor optimale geleiding van de warmte. Door deze optimale geleiding komen de beste gerechten je pan uit.

Mooie vormgeving: Koekenpannen zijn behoorlijk veelzijdig in het gebruik. De elegante vormgeving en het tijdloze design zorgen ervoor dat de pannen in iedere keuken passen. Hoewel de pan zo is ontworpen dat het de warmte gelijk geleid is het handvat zo ontworpen dat het juist niet warm wordt. Je kan de pan tijdens het koken op een veilige manier verplaatsen. Overal is over nagedacht zodat jij het beste neer kan zetten!

Kenmerken MasterChef TriPly koekenpan

  • Geschikt voor alle warmtebronnen
  • Voorzien van anti-aanbaklaag
  • Gemaakt van aluminium en RVS
  • Optimale warmtegeleiding
  • Handvatten worden niet warm