Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

MasterChef Tri Ply Kookpan Non Stick 24 cm 4,5 liter

Omschrijving MasterChef Tri Ply Kookpan Non Stick 24 cm 4,5 liter

Wie kent het populaire televisieprogramma MasterChef niet? Amateurkoks strijden onder toeziend oog van de allerbeste chefs om de felbegeerde MasterChef titel. Om heerlijke gerechten op tafel te zetten, heb je creativiteit, doorzettingsvermogen, de beste ingrediënten en middelen nodig. Alleen zo kom je tot het beste resultaat! Gelukkig is het voor iedereen mogelijk om de kwaliteit van MasterChef in huis te halen met deze elegante kookpan.

Doordacht design: De pannen zijn mede ontworpen door de ervaren chefs. Er is dus overal over nagedacht! De glazen deksel maakt het mogelijk om het kookproces nauwkeurig in de gaten te houden zonder het proces te verstoren. Ook over de handvatten is goed nagedacht. Deze zijn zo ontworpen dat ze minder snel warm worden waardoor je een stuk veiliger in de keuken werkt. 

Geschikt voor alle warmtebronnen: Niet alleen door de tijdloze vormgeving past deze pan in iedere keuken. Deze kookpan is namelijk ook geschikt voor alle warmtebronnen. Helaas is de oven niet de beste plek voor deze pan maar dat mag de pret niet drukken. Door de antikleeflaag in de pan weet je ook nog een zeker dat de spaghetti niet blijft plakken.

Hoogwaardige kwaliteit: Omdat deze kookpan is gemaakt van de beste materialen heb je er behoorlijk wat jaren plezier van. Het aluminium is stevig en sterk en de bodem van deze kookpan bestaat uit drie lagen. Tussen de lagen RVS zit aluminium voor een optimale warmtegeleiding. De lekkerste maaltijden tover je op tafel uit de pannen van MasterChef! 

Kenmerken MasterChef Tri Ply kookpan

  • Geschikt voor alle warmtebronnen
  • Ontworpen door ervaren chefs
  • Voorzien van glazen deksel
  • Handvatten worden niet warm
  • Bestaat uit 3 lagen, RVS met een tussenlaag van aluminium