Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

MasterChef Tri Ply Sauspan Non Stick 20 cm 3,7 liter

Omschrijving MasterChef Tri Ply Sauspan Non Stick 20 cm 3,7 liter

Wil je net zo koken als de koks in het bekende programma MasterChef? Het begint met de basis, goede pannen zoals deze steelpan. De beste gerechten bereid je met de beste ingrediënten en middelen. Gelukkig is het nu mogelijk om MasterChef pannen in huis te halen. Deze pannen zijn ontwikkeld onder toeziend oog van de chefs uit het programma waardoor je weet ze aan de strengste eisen voldoen. Ontdek de chef in jezelf en leef je uit met de pannen van MasterChef. 

Elegant design: Iedere keuken heeft een steelpan nodig. Door de veelzijdigheid van deze pan is het een graag geziene gast in je keuken. Bovendien kan de steelpan op iedere warmtebron, hij past dus echt in iedere keuken. Overal is over nagedacht! Met een glazen deksel kan je precies zien wat er in de pan gebeurt zonder het kookproces te verstoren!

Tri Ply: Vervaardigd uit de beste materialen ben je verzekerd van een duurzame steelpan die jarenlang mee gaat. De bodem van deze pan bestaat uit drie lagen, tri ply. Tussen de twee roestvrijstalen lagen zit een laag aluminium. Het aluminium zorgt ervoor dat de warmte gelijkmatig wordt verdeeld over de bodem. Dit komt het resultaat van je kookkunsten uiteraard alleen maar ten goede.

Non Sticky: Je wilt natuurlijk niet voor niks staan koken. Daarom is het maar goed dat deze steelpan een antikleeflaag heeft. Deze laag zorgt ervoor dat je saus niet aan de pan vastplakt. Daardoor is de kans op verbranden stukken kleiner!

Kenmerken MasterChef sauspan Tri Ply

  • Ontwikkeld onder toeziend oog van de chefs uit MasterChef
  • Geschikt voor elke warmtebron
  • De bodem bestaat uit 3 lagen, RVS met daartussen een laag van aluminium
  • Zorgt voor gelijkmatige warmtegeleiding
  • Voorzien van antikleeflaag