Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

MasterChef Wokpan Hard Anodised 28 cm

Omschrijving MasterChef Wokpan Hard Anodised 28 cm

Ben je ook zo gek op koken? En wil je het beste resultaat op tafel zetten? Met de pannen van MasterChef haal je hoogwaardige kwaliteit in huis om jouw doelen te bereiken. Deze pannen zijn ontworpen en ontwikkeld samen met de chefs uit het programma. Zij willen alleen het allerbeste zien. Daarom weet je dat deze pannen voldoen aan al hun criteria! Kook de sterren op tafel met deze prachtige wokpan van zwart aluminium.

Mooie vormgeving: Hoewel pannen natuurlijk bedoeld zijn om in heerlijke gerechten in te koken kan het geen kwaad dat ze het oog ook strelen! De MasterChef pannen zorgvuldig ontworpen om naast functioneel ook tijdloos te zijn. En dat komt goed uit want de pan gaat jaren mee. En deze wokpan is een echte eyecatcher! Het zwarte aluminium zorgt ervoor dat de pan hartstikke sterk is en tegen een stootje kan. 

Duurzaam aluminium: Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk plezier hebben van je aankoop. Dan zit je met deze wokpan in ieder geval helemaal goed. Het aluminium is sterk en duurzaam. Bovendien zorgt het voor een goede geleiding van de warmte. Je wilt natuurlijk niet dat je pan niet overal even heet is.

Veilige antikleeflaag: Het is zonde als je na al je harde werk tot de conclusie moet komen dat het eten in de pan vast zit. Daarom is het ideaal dat deze wokpan een antikleeflaag heeft. Deze laag is bovendien vrij van schadelijke stoffen waardoor je jouw gasten met een gerust hart al het lekkers voor kan schotelen.

Kenmerken MasterChef Wokpan

  • Gemaakt van aluminium
  • Ontworpen en ontwikkeld samen met de chefs uit MasterChef
  • Functioneel en tijdloos
  • Goede geleiding van de warmte
  • Voorzien van antikleeflaag die vrij is van schadelijke stoffen