Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

MasterChef Wokpan Koper 28 cm

Omschrijving MasterChef Wokpan Koper 28 cm

Ben je van plan om jouw kookkunsten naar het volgende level te krijgen? Dan heb je natuurlijk de juiste materialen nodig om jouw doel te bereiken! Gelukkig kan je nu de kwaliteit van MasterChef in je eigen keuken gebruiken. Jij bent als ware kookfanaat hoogst waarschijnlijk bekend met het programma waarin amateur chefs onder toeziend oog van een vakkundige jury de heerlijkste gerechten op tafel toveren. Deze strenge jury heeft ook toezicht gehouden op het ontwikkelen van de MasterChef pannen. Je weet dus zeker dat je kwaliteit koop!

Handige handvatten: Een volle wokpan kan best wat wegen. Daarom is het maar goed dat er over de pannen van MasterChef is nagedacht. De wokpan heeft een steel en een handvat aan de andere kant zodat je de pan makkelijk kan verplaatsen tijdens het koken. Je hoeft niet bang te zijn dat je uit balans raakt en je maaltijd op de vloer belandt.

Duurzame materialen: Als je investeert in kwaliteit wil je natuurlijk ook dat je lang plezier hebt van je wokpan. Daarom is het fijn om te weten dat deze MasterChef pan gemaakt is met duurzame materialen die jaren mee gaan. Dat de pan een tijdloze vormgeving heeft komt dus extra goed uit, hij siert je keuken de komende jaren!

Focus op veiligheid: In de keuken wordt gewerkt met scherpe, zware en hete dingen. Je wilt niet dat er onveilige situaties ontstaan. En gelukkig is ook daar goed over nagedacht. De handvatten zijn zo ontworpen dat deze niet zo snel heet worden. Bovendien is de antikleeflaag in de pan vrij van schadelijke stoffen. Zo weet je zeker dat het eten niet aanbrandt omdat het in de pan vastplakt.

Kenmerken MasterChef Wokpan koper

  • Wokpan is voorzien van steel en handvat
  • Handvatten worden niet warm
  • Antikleeflaag vrij van schadelijke stoffen
  • Gemaakt van duurzame materialen
  • Ontwikkelt onder toeziend oog van de strenge MasterChef jury