Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

MasterChef Wokpan met Glazen Deksel Aluminium 28 cm

Omschrijving MasterChef Wokpan met Glazen Deksel Aluminium 28 cm

Haal kwaliteit je keuken binnen met de pannen van MasterChef. Net zoals de koks op televisie uit de gelijknamige show staan deze pannen voor kwaliteit. Aan de pannen zal het niet liggen! Wokpannen zijn onmisbaar in de keuken. De veelzijdigheid van deze pannen maakt dat ze geschikt zijn voor in principe alle gerechten. Van originele wokgerechten tot pastasauzen of krieltjes. Bovendien kan de pan op alle soorten warmtebronnen worden gebruikt. Veelzijdiger krijg je het niet.

Elegante vormgeving: Zeg nou zelf, deze wokpan is toch een plaatje? Het is natuurlijk belangrijk dat je met een pan goed kan koken maar het kan natuurlijk geen kwaad dat hij ook nog eens een plaatje is. De glazen deksel zorgt ervoor dat je kan zien wat er in de pan gebeurt zonder dat je het kookproces verstoort. Ideaal dus!

Duurzame kwaliteit: Ook de wokpan van MasterChef is uiteraard gemaakt van de meest hoogwaardige materialen. Zo weet je dat je jarenlang plezier hebt van deze veelzijdige wokpan. Het aluminium is sterk en kan behoorlijk wat hebben. Ook zorgt aluminium voor gelijkwaardige warmteverdeling, dit komt de kwaliteit van jouw kookkunsten natuurlijk alleen maar ten goede.

Verantwoord en veilig: Veiligheid is een belangrijk onderwerp in de keuken! Daarom is het fijn dat ook over de veiligheid is nagedacht. De handvatten zijn bijvoorbeeld zo ontworpen dat je de deksel en pan tijdens het koken kan vasthouden zonder je handen te verbranden. Tijdens het koken is het dus makkelijk om de pan even te verplaatsen.

Kenmerken MasterChef Wokpan

  • Gemaakt van aluminium
  • Voorzien van glazen deksel
  • Handvatten worden niet warm
  • Geschikt voor alle warmtebronnen
  • Gelijkmatige warmteverdeling