Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Moneta Braadpan 24 cm

Omschrijving Moneta Braadpan 24 cm

Als iemand verstand heeft van lekker koken, dan zijn het de Italianen wel. Je kunt er daarom vanuit gaan dat de Moneta pannen een droom zijn om mee te werken. Als je van koken houdt, is de aanschaf van een Moneta pan daarom echt het overwegen waard.

100% gerecycled materiaal: Draag je graag je steentje bij aan het milieu? Dan is een Moneta pan een uitstekende keuze. De pannen van de Recy serie zijn namelijk gemaakt van 100% gerecycled aluminium. Bij de productie van dit duurzame materiaal is gebruik gemaakt van frisdrankblikjes. Op de achterkant van de pannen kun je precies zien hoeveel blikjes er zijn gebruikt bij het maken van jouw pan. 

Sterk en duurzaam geëxtrudeerd aluminium: De Moneta braadpan is gemaakt van aluminium en dit brengt een aantal voordelen met zich mee. Het is bijvoorbeeld licht van gewicht, wat het extra fijn maakt om mee te werken. Aluminium pannen zijn oersterk en bestand tegen corrosie. Ben je een beginnend kok of zit je even niet op te letten? Geen man overboord: de Moneta braadpan is voorzien van een anti-aanbaklaag, waardoor de ingrediënten niet zomaar aan de bodem zullen blijven plakken. Het is daarom niet nodig om veel olie of boter te gebruiken om aanbakken te voorkomen. 

Excellente warmtegeleiding: De Moneta braadpan heeft door de dikke bodem en het gebruik van aluminium een uitstekende warmtegeleiding. De warmte wordt gelijkmatig verdeeld over zowel de bodem als de zijkanten. De pan is daarom in een mum van tijd op temperatuur en koelt ook weer snel af als de het vuur lager zet. De Moneta braadpan kan op alle warmtebronnen worden gebruikt. Ondanks dat de Moneta braadpan in de vaatwasser kan, wordt het aangeraden om hem even met de hand te wassen. Gebruik hiervoor een zachte spons en warm water. Bij hardnekkig vuil kan er voorzichtig een schuursponsje worden gebruikt. Gebruik vooral geen koperen of metalen spons, dit kan het materiaal beschadigen.

Kenmerken Moneta Braadpan

  • Moneta braadpan is gemaakt van aluminium
  • Aluminium is licht van gewicht, oersterk en corrosiebestendig
  • De pan is voorzien van anti-aanbaklaag
  • Voorzien van dikke bodem
  • Geschikt voor alle warmtebronnen