Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Moneta Grillpan 28 x 28 cm

Omschrijving Moneta Grillpan 28 x 28 cm

Ben jij een enthousiaste hobbykok? Als je van koken houdt kan een grillpan eigenlijk niet in je keuken ontbreken. Koken wordt zoveel leuker als je met goede materialen werkt! Kijk daarom eens naar de Moneta grillpan. Een pan met veel fijne eigenschappen waarmee jij zonder moeite de meest fantastische gerechten op tafel zet!

100% gerecycled materiaal: Draag je graag je steentje bij aan het milieu? Dan is een Moneta pan een uitstekende keuze. De pannen van de Recy serie zijn namelijk gemaakt van 100% gerecycled aluminium. Bij de productie van dit duurzame materiaal is gebruik gemaakt van frisdrankblikjes. Op de achterkant van de pannen kun je precies zien hoeveel blikjes er zijn gebruikt bij het maken van jouw pan. De Moneta grillpan is gemaakt van verdikt geëxtrudeerd aluminium. Aluminium weegt nauwelijks iets, wat deze pan tot een echte lichtgewicht maakt. De pan is voorzien van een antikleeflaag, waardoor je ingrediënten niet aan de bodem zullen blijven plakken. Ideaal voor de beginnende thuiskok, want met een anti-aanbaklaag kan er maar weinig misgaan!

Weinig olie nodig: Met een grillpan kun je net even meer doen met je ingrediënten. Een grillpan staat bekend om de ribbels in de bodem, die er niet alleen voor zorgen dat kenmerkende grillpatroon op je stukje vlees ontstaat, maar ook dat je ingrediënten in hun eigen sappen bakken, waardoor je veel minder (of zelfs helemaal geen) olie hoeft te gebruiken. De Moneta grillpan heeft een goede warmtegeleiding, waardoor alle ingrediënten gelijkmatig zullen garen. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen en kan zonder problemen in de oven worden geplaatst.

Gemakkelijk schoon te maken: De Moneta grillpan kan eventueel in de vaatwasser, maar dat wordt niet aangeraden. De pan geeft, zoals alle aluminium pannen, de voorkeur aan een handwasje. Maak hem na gebruik schoon met een zachte spons en warm water. Een kleine moeite, en zo gaat hij veel langer mee!

Kenmerken Moneta Grillpan

  • Moneta grillpan gemaakt van aluminium
  • Aluminium is licht van gewicht en oersterk
  • Geschikt voor alle warmtebronnen
  • Voorzien van antiaanbaklaag
  • Goede warmtegeleiding