Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Moneta Serveerpan 28 cm

Omschrijving Moneta Serveerpan 28 cm

Wil je niet alleen de beste gerechten bereiden maar deze ook nog eens mooi opdienen? Dan heb je een serveerpan nodig. De Moneta serveerpan is gemaakt van kwalitatief hoogstaande materialen en heeft een aantal prettige eigenschappen. Als je graag voor gezelschappen kookt kan deze Italiaanse serveerpan niet in je keuken ontbreken.

100% gerecycled materiaal: Draag je graag je steentje bij aan het milieu? Dan is een Moneta pan een uitstekende keuze. De pannen van de Recy serie zijn namelijk gemaakt van 100% gerecycled aluminium. Bij de productie van dit duurzame materiaal is gebruik gemaakt van frisdrankblikjes. Op de achterkant van de pannen kun je precies zien hoeveel blikjes er zijn gebruikt bij het maken van jouw pan. Het voordeel van aluminium is dat het sterk en duurzaam is en het dan ook gegarandeerd een lange levensduur heeft. Pannen van aluminium zijn uitstekend bestand tegen corrosie en zijn erg licht van gewicht. Door de stijlvolle vormgeving en het gebruiksgemak is de Moneta serveerpan een aanwinst voor elke keuken.

Wordt gelijkmatig heet: Aluminium pannen hebben een uitstekende warmtegeleiding en dat is bij de Moneta serveerpan niet anders. De pan wordt gelijkmatig verhit waardoor je ingrediënten op hetzelfde tempo kunnen garen. De Moneta serveerpan is snel op temperatuur, zodat je meteen aan de slag kunt. Ook fijn: de binnenkant is voorzien van een antikleeflaag, dus je hoeft niet bang te zijn dat je gerecht aan de bodem blijft plakken. Hierdoor is het ook niet nodig om veel olie of boter te gebruiken. De pan is op alle warmtebronnen te gebruiken.

Makkelijk in onderhoud: In principe kan de Moneta serveerpan in de vaatwasser, maar eigenlijk is het beter om hem even met de hand te wassen. Dit kan gemakkelijk met een zachte spons en warm water. Bij hardnekkig vuil kan voorzichtig een schuursponsje gebruikt worden, mits deze niet van koper of staal is.

Kenmerken Moneta Serveerpan

  • Moneta serveerpan is gemaakt van aluminium
  • Aluminium is licht van gewicht, bestand tegen corrosie en oersterk
  • Gegarandeerd een lange levensduur
  • Voorzien van anti-aanbaklaag
  • Geschikt voor alle warmtebronnen