Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Nordic D'luxx Bloempot met RGB Verlichting en Speaker XL

Omschrijving Nordic D'luxx Bloempot met RGB Verlichting en Speaker XL

Een bloempot is niet meer wat het geweest is. Deze luxe bloempotten van Nordic D’luxx zijn van alle gemakken voorzien. Een bloempot die je huis, tuin of terras voorziet van sfeerverlichting en muziek! Deze eyecatcher is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Het ook mogelijk om de bloempot te gebruiken als wijnkoeler of ijsemmer. Zomerse avonden maak je zo helemaal af!

Muziek: Muziek geeft de zomerse beleving in eigen tuin nog een extra dimensie. Stream je favoriete muziek vanaf je smartphone naar de bluetoothspeaker in jouw Nordic D’luxx bloempot. Een speaker van hoogwaardige kwaliteit en prachtig geluid. Met een opgeladen batterij geniet je tot zes uur lang van heerlijke muziek op je terras, balkon of in de tuin of gewoon in je woonkamer of slaapkamer.

Design: De strakke Scandinavische vormgeving maakt van de Nordic D’luxx bloempot een opvallende verschijning. De bloempot is geschikt voor zowel binnen als buiten. Het organische materiaal is bestand tot temperaturen tot twintig graden onder nul.Een allemansvriend die in ieder huis of tuin prachtig tot haar recht komt. De elegante bloempot is voorzien van een lederen handvat.

Licht: Bovendien is de Nordic D’Luxx bloempot voorzien van LED-verlichting. Via de gratis app stel je zelf de verlichting in. Welke kleur en tint je ook wenst, alles is mogelijk. Er zijn zelfs ingestelde thema's om uit te kiezen zo creëer je je eigen zonsondergang in de tuin. Of een heerlijk rustgevend balkon. Met de bloempot van Nordic D’Luxx, het mooie design en vele opties geniet je nog meer van je huis en tuin.

Kenmerken Nordic D'luxx bloempot met speaker

  • Geschikt voor binnen en buiten
  • Ook te gebruiken als wijnkoeler of ijsemmer
  • Voorzien van LED-verlichting en Bluetooth-speaker
  • Deze lichtgewicht bloempot wordt aangedreven door een ingebouwde batterij voor draadloos gebruik 
  • Met de gratis app zijn het licht en het geluid van de bloempot eenvoudig met je smartphone te bedienen