Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Nordic D'luxx Bloempot met RGB Verlichting Large

Omschrijving Nordic D'luxx Bloempot met RGB Verlichting Large

Zoek je de accessoire om je huis of tuin helemaal af te maken? Er zijn verschillende manieren om je huis of tuin te stylen. Maar met de Nordic D’luxx bloempot zijn de mogelijkheden echt eindeloos. Deze bloempot is vervaardigd uit sterk organisch materiaal waardoor je er lang plezier van hebt. Door de LED-verlichting tover je je huis, je tuin, balkon of terras eenvoudig om tot een oase van rust, organiseer je je eigen festival in de tuin of maak je een midwinternacht helemaal af.

Ingebouwde verlichting: Hoogwaardige LED-verlichting die ook nog eens eenvoudig in te stellen is met de gratis app. Bepaal zelf hoe jouw stralend middelpunt schijnt, of kies voor een van de voorgeprogrammeerde thema´s. Van mooie bloemen wordt iedereen gelukkig maar lichttherapie via een bloempot is nu ook echt mogelijk. Of ga voor een zonsondergang. Zet de timer voor een compleet zorgeloze beleving.

Scandinavisch design: Of je deze bloempot binnen of buiten wilt gebruiken maakt niet uit. Het is gemaakt van sterk materiaal dat zelfs tot min 20 graden Celsius buiten kan blijven staan! Elegant Scandinavisch design past in iedere interieurstijl of tuin. 

Duurzaam en verantwoord: De bloempot is gemaakt van organisch materiaal, dit betekent dat de productie ervan geen schadelijk invloed heeft op het milieu. En omdat het materiaal spatwaterdicht is lopen de batterij en verlichting geen enkel risico en kun je eindeloos genieten. En de mogelijkheden houden niet op bij planten en bloemen. Ook als wijnkoeler of ijsemmer is de Nordic D’luxx bloempot een prachtige aanvulling op uw interieur.

Kenmerken Nordic D'luxx bloempot met verlichting

  • Bloempot voorzien van LED-verlichting
  • Ook te gebruiken al wijnkoeler of ijsemmer
  • Geschikt voor binnen of buiten
  • Gebruik de app om verlichting te bedienen
  • Scandinavisch design