Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Nordic D'luxx Lantaarn met RGB Verlichting Small Set van 2 Stuks

Omschrijving Nordic D'luxx Lantaarn met RGB Verlichting Small Set van 2 Stuks

Op zoek naar een bijzondere bloempot? Kijk niet verder en ga voor de Nordic D‘luxx bloempot. Genieten van het buitenleven op een heel ander niveau, dat is nu zeker mogelijk. Moderne technologie en tijdloze vormgeving, zorgen ervoor dat de bloempot overal bij past. En niet alleen als bloempot staat deze parel goed, als ijsemmer of wijnkoeler doet hij ook uitstekend dienst. Zowel binnen- als buitenshuis draagt de bloempot bij aan iedere gewenste sfeer en stijl.

Vorstbestendige en organisch materiaal: De bloempot is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Organisch en sterk. Het kan tegen een stootje en vorst. Tot wel -20 graden staat de bloempot veilig buiten. Maar binnen misstaat deze elegante bloempot zeker niet. Met lederen handvat en elegante vormgeving steelt ze overal de show.

Eenvoudig te bedienen via smartphone: Moderne snufjes maken de Nordic D’luxx bloempot de bloempot van de toekomst. Door het gebruik van LED-verlichting in de bloempot waan je je in de toekomst. Met je smartphone en app stel je eenvoudig de verlichting in. Met een volle accu heb je tot wel 12 uur licht. Gebruik een van de thema’s en timer en geniet zorgeloos van de sfeer.

Prachtig design: Tijdloos en modern zijn prettige eigenschappen, vooral samen. Door het gebruik van hoogwaardige kwaliteit weet je dat je jaren kan genieten van deze bloempot. De tijdloze vormgeving komt dan goed uit, je weet zeker dat het altijd in je interieur of tuin past. Scandinavische vormgeving in combinatie met de talloze opties van de verlichting sluiten naadloos op elke sfeer en stijl aan.

Kenmerken Nordic D'luxx lantaarn met verlichting

  • Geschikt voor binnen en buiten
  • Voorzien van LED-verlichting
  • Volle accu staat voor 12 uur licht
  • Scandinavisch design
  • Te bedienen met gratis app