Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Pyrex Cook & Go Schaal Set van 7 Stuks transparant

Omschrijving Pyrex Cook & Go Schaal Set van 7 Stuks transparant

Als je graag een gezonde maaltijd wilt meenemen naar je werk, is mealpreppen een goed idee. Helemaal niet moeilijk: je bereidt je eten de avond van tevoren, zet de schaal in de koelkast en haalt deze daar de volgende ochtend weer uit. Het is natuurlijk wel fijn als daar weinig afwas bij komt kijken. Met de Pyrex schalenset gebruik je één en dezelfde schaal voor alle stappen: het bereiden, bewaren en opwarmen. Zo houd je de afwas beperkt.

Gemaakt van borosilicaatglas: De schalen zijn namelijk gemaakt van speciaal gehard glas, genaamd borosolicaatglas. Dit materiaal is van topkwaliteit en je zult daarom veel plezier hebben van deze schalenset. De schalenset gaat lang mee en komt dan ook met een behoorlijke garantieperiode. De set bestaat uit drie rechthoekige schalen, twee vierkante schalen en twee ronde schalen. 

Vanuit de vriezer de oven in: De Pyrex schalenset is door het gebruik van borosolicaatglas ontzettend veelzijdig in gebruik. Dit speciale glas is namelijk bijzonder goed bestand tegen thermische schommelingen van -40°C tot wel 300°C. Je haalt de schaal uit de vriezer of koelkast en zet ‘m zonder problemen in de voorverwarmde oven. Wel zo handig! Als je de schalen in de oven of de magnetron zet, haal dan wel even de deksel eraf.

Hygiënisch in gebruik: Als je je lunch in je tas vervoert, is het belangrijk dat je bakje niet per ongeluk open gaat. Geen zorgen! De Pyrex schalen hebben deksels met clips die het geheel hermetisch afsluiten. De schalen zijn daarnaast vlekvrij, niet-absorberend en vaatwasserbestendig.

Kenmerken Pyrex Cook & Go Schaal Set

  • Bereiden, bewaren en opwarmen; en dat in één schaal
  • Gemaakt van gehard glas
  • Set bestaat uit 3 rechthoekige schalen, 2 vierkante schalen en 2 ronde schalen
  • Bestand tegen temperaturen tussen -40°C tot wel 300°C.
  • Met clips hermetisch af te sluiten