Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Pyrex Master Student Kit Pannen Set van 3 Stuks grijs

Omschrijving Pyrex Master Student Kit Pannen Set van 3 Stuks grijs

Ken je iemand die uit huis gaat en zoek je nog een goed cadeau? Of heb je zelf behoefte aan een nieuwe pannenset? De Pyrex Master Student Kit is ideaal voor mensen die net (opnieuw) beginnen met koken. Dit Franse merk staat voor kwaliteit en dat is precies wat je nodig hebt voor jouw nieuwe hobby.

Perfecte set om mee te beginnen: Je moet altijd ergens beginnen. Zo ook met koken. De Student Kit van de Pyrex Master zorgt ervoor dat je alles nodig hebt om een vliegende start te maken. De set bestaat uit een koekenpan, een steelpan met deksel en een Cook & Go schaal. De Cook & Go schaal heeft een deksel die hermetisch afsluit en kan gemakkelijk worden gebruikt voor een lunch buitenshuis.

Materialen van topkwaliteit: De Pyrex pannen zijn vervaardigd van aluminium, wat zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling. De pannen zijn voorzien van een non-stick beschermlaagje, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat je eten aanbrandt als je even niet oplet. De Cook & Go schaal is gemaakt van borosilicaatglas en is ontzettend goed bestand tegen temperatuurschommelingen. Om deze reden kun je een ingevroren maaltijd zo met schaal en al in de oven of de magnetron zetten zonder risico op beschadigingen te lopen. Het is wel belangrijk om eerst de deksel van de schaal af te halen alvorens je deze in de oven of magnetron zet.

Vaatwasserbestendig: De pannen zijn gemakkelijk met de hand schoon te maken, maar kunnen ook in de vaatwasser gereinigd worden. Ook de Cook & Go schaal is geschikt voor de vaatwasser.

Kenmerken Pyrex Master Student Kit Pannenset van 3 Stuks

  • Set bestaat uit koekenpan, steelpan met deksel en Cook & Go-schaal
  • De pannen zijn gemaakt van aluminium
  • De Cook & Go schaal is hermetisch af te sluiten en ideaal om mee te nemen
  • Pannen zijn voorzien van anti-aanbaklaag
  • Vaatwasserbestendig