Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Pyrex Slowcook Braadpan Ovaal 33 cm 5,8 liter grijs

Omschrijving Pyrex Slowcook Braadpan Ovaal 33 cm 5,8 liter grijs

Met de Slowcook braadpan van Pyrex maak jij de lekkerste gerechten. Deze gietijzeren braadpan is uitermate geschikt voor vlees en gerechten die lang moeten sudderen, zoals stoofpotjes. Een pan van gietijzer is wellicht even een investering, maar is het door de vele goede eigenschappen altijd waard.

Gegarandeerd een lange levensduur: De Slowcook braadpan is gemaakt van gietijzer. Dit materiaal is oersterk en gaat, mits goed onderhouden, een leven lang mee. Pas wel op: de pan is zwaar en kan tijdens een val gemakkelijk breken. Als je hem niet uit je handen laat vallen, dan staat deze pan garant voor jarenlang kookplezier.

Uitstekende kenmerken: Een gietijzeren pan komt met veel voordelen. Door het zware materiaal duurt het even voordat de pan op temperatuur is, maar daar staat tegenover dat de warmte ook langer wordt vastgehouden. De hitte wordt geleidelijk en gelijkmatig verdeeld over de pan. De Slowcook braadpan is geschikt voor alle soorten warmtebronnen: gas, halogeen, keramisch, inductie en elektrisch. Ook kan deze veelzijdige pan in de oven worden gebruikt.

Toch liever een sopje: Laat de pan voor het schoonmaken eerst helemaal afkoelen. In principe kan de Slowcook braadpan in de vaatwasser, maar eigenlijk gedijt gietijzer beter bij een beetje persoonlijke aandacht. Was de pan met water en een zachte spons. Bij veel vuil kun je een beetje zeep gebruiken, maar spoel de pan daarna extra goed af. Om de pan zo lang mogelijk goed te houden, is het aan te raden om deze na het schoonmaken even in te smeren met een laagje olijfolie.

 Kenmerken Pyrex Slowcook Braadpan

  • Gemaakt van gietijzer
  • Houdt warmte lang vast
  • Geschikt voor alle soorten warmtebronnen
  • Ook geschikt voor de oven
  • Voor langer behoud na schoonmaken even insmeren met laagje olijfolie