Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Risoli Braadpan met deksel Le Pignatte 28 cm

Omschrijving Risoli Braadpan met deksel Le Pignatte 28 cm

Als je graag kookt en regelmatig lekkere gerechten op tafel zet, dan is het natuurlijk wel zo fijn om met echt goede pannen te werken. Pannen die snel heet worden, niet aanbranden en prettig in de hand liggen. Voor pannen van Italiaanse kwaliteit moet je bij Risoli zijn.

Italiaanse kwaliteit: De Italianen weten alles van koken en je kunt er daarom ook vanuit gaan dat de Risoli braadpan een droom is om mee te werken. Deze braadpan met deksel is gemaakt van gietaluminium. Pannen van aluminium hebben bij juist gebruik een zeer lange levensduur, dus als je je nieuwe aanwinst goed behandelt, dan gaat hij een hele tijd mee. Om de pan zo lang mogelijk mooi te houden, is het een goed idee om alleen houten of kunststof spatels te gebruiken.

Wordt snel heet: Aluminium pannen zoals de Risoli braadpan komen snel op temperatuur en hebben een uitstekende hitteverdeling. Zowel de onderkant als de zijkanten worden optimaal verwarmd zodat alle ingrediënten gelijkmatig kunnen garen. De pan is voorzien van een sterke anti-aanbaklaag en kan op elke warmtebron, inclusief inductie, worden gebruikt. Aluminium pannen hebben daarnaast nog een voordeel: ze zijn namelijk relatief licht van gewicht en daardoor gemakkelijk te verplaatsen.

Schoonmaken met de hand: Het is verstandig om de pan voor het eerste gebruik even af te wassen. Zorg ervoor dat de pan na het koken helemaal afgekoeld is voordat je deze schoonmaakt. Het wordt niet aangeraden om de Risoli braadpan in de vaatwasser te zetten. Was deze liever even met de hand. Gebruik hiervoor warm water met een beetje milde zeep. Pas op met agressieve schoonmaakmiddelen.

Kenmerken Risoli Braadpan met deksel Le Pignatte

  • Gemaakt van gietaluminium
  • Voorzien van deksel
  • Geschikt voor alle warmtebronnen, ook voor inductie
  • Relatief licht van gewicht
  • Niet geschikt voor vaatwasser

Alternatieven

Habonne Braadpan Alumax 28 cm

Op voorraad
Gratis levering in 1-2 werkdagen
€78,95 76,95

Kela keuken Minero Braadpan met Deksel 5,5 liter

Uitverkocht
Gratis levering in 1-2 weken
114,95

MasterChef Braadpan met Glazen Deksel Aluminium 28 cm

Uitverkocht
Gratis levering in 1-2 weken
109,95