Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Risoli Koekenpan Black Plus 32 cm

Omschrijving Risoli Koekenpan Black Plus 32 cm

Een koekenpan is onmisbaar in de keuken. Deze veelzijdige pan kan namelijk voor allerlei gerechten worden gebruikt. Van uitgebreide driegangenmaaltijden tot even snel een eitje bakken: je hebt er een koekenpan voor nodig. Het is daarom van belang dat je een koekenpan van goede kwaliteit in je keukenkastje hebt staan. Ben je toe aan een nieuwe? De Risoli pannen zijn altijd een goede keuze.

Gemaakt van gietaluminium: Het Italiaanse merk Risoli weet precies wat de consument verwacht van een goede pan: kwaliteit, lange levensduur en een handige coating. Met de Risoli pannen kun je weer een tijdje vooruit. Deze koekenpan is gemaakt van dik gietaluminium. Dit materiaal heeft een optimale warmteverdeling en wordt snel heet, zodat je meteen kunt beginnen. Aluminium is daarnaast heel licht van gewicht. Deze koekenpan is daarom gemakkelijk te verplaatsen.

Krasvaste coating: Een krasvaste coating zorgt ervoor dat je eten niet aanbrandt en je pan geen beschadiging oploopt. Ondanks deze coating kun je het beste voor houten of kunststof spatels kiezen. De coating is gemaakt van diamant met mineraaldeeltjes. Door deze handige anti-aanbaklaag hoef je geen of weinig olie te gebruiken bij het koken. Dat scheelt weer!

Niet geschikt voor de vaatwasser: De Risoli pannen kunnen, net als alle aluminium pannen, beter niet in de vaatwasser worden gezet. Was de koekenpan even met de hand in een sopje van heet water en een beetje milde zeep. Ook voor het eerste gebruik is het verstandig om de pan goed af te wassen.

Kenmerken Risoli Koekenpan Black Plus

  • Gemaakt van gietaluminium
  • Optimale warmteverdeling
  • Voorzien van krasvaste coating
  • Niet geschikt voor vaatwasser
  • Verkrijgbaar in diverse formaten

Alternatieven

Rösle Blaze Koekenpan 32 cm

Uitverkocht
Levering in 1-2 weken
97,95

Swiss Diamond XD Non-stick Classic Koekenpan met Deksel 32 cm

Uitverkocht
Gratis levering in 1-2 weken
187,00

Risoli Koekenpan Black Plus 24 cm

Op voorraad
Levering in 1-2 werkdagen
€74,95 72,95