Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Rösle Joy Koekenpan Set van 2 Stuks

Omschrijving Rösle Joy Koekenpan Set van 2 Stuks

Als je echt van koken houdt, dan is de Rösle Joy koekenpannenset echt wat voor jou. Deze prachtige pannen mogen echt niet ontbreken in jouw keuken! Je kunt namelijk de lekkerste gerechten klaarmaken in deze pannen, zeker het proberen waard!

Roestvrijstaal en anti-aanbaklaag: De pan is gemaakt van een zeer goede kwaliteit RVS. Daarnaast is de Joy koekenpan voorzien van een uitstekende anti-aanbaklaag. Deze 2 kenmerken zorgen ervoor dat de pan van goede kwaliteit is en ook veel langer meegaat! Bovendien is het ook erg duurzaam, je zult namelijk jarenlang plezier hebben van de pan, zonder dat je nieuwe hoeft aan te schaffen.  Als je kookt is het van belang dat je met goede kwaliteitsproducten werkt en daar horen deze Rösle Joy koekenpannen ook zeker bij! Ook voor jouw keuken dus een echte aanwinst!

Eenvoudig schoon te maken: Als je de koekenpan(en) hebt gebruikt, dan kun je deze eenvoudig schoonmaken in de vaatwasser. Uiteraard kun je ze ook met de hand schoonmaken, maar let er dan goed op dat je niet met het schuurgedeelte van de spons over de bodem van de pan wrijft. Dit kan de anti-aanbaklaag beschadigen en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Op deze manier zorg jij ervoor dat je de pan nog langer kunt gebruiken.

Meer tegelijk bakken: Als je bijvoorbeeld twee pannen nodig hebt om te bakken, dan pak je vaak mis. Maar met deze pannenset is dat verleden tijd. Deze set wordt geleverd in twee verschillende afmetingen en zo kun jij ieder gerecht klaarmaken. Alles op tijd klaar en tegelijkertijd op tafel serveren, zodat je samen een heerlijke maaltijd kunt nuttigen. 

Kenmerken Rösle Joy Koekenpan Set van 2 Stuks

  • Gemaakt van RVS
  • Voorzien van anti-aanbaklaag
  • Geschikt voor alle warmtebronnen
  • Ook geschikt voor de vaatwasser
  • Wordt geleverd in een set van 2 stuks