Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Simplehuman Afvalemmer Bullet Open Recycler 33+33 liter zilver

Omschrijving Simplehuman Afvalemmer Bullet Open Recycler 33+33 liter zilver

De Bullet Open afvalemmer van het merk Simplehuman ziet er niet alleen stijlvol, uit maar is bovendien heel erg praktisch. De prullenbak is voorzien van een open bovenkant en daardoor is dit exemplaar ideaal voor op kantoor, in openbare ruimtes en voor grote families.

Open bovenkant: De Open Bullet afvalemmer kenmerkt zich door de open bovenkant. De open bovenkant maakt het mogelijk om snel en eenvoudig afval weg te gooien zonder dat er geknoeid wordt. Daardoor is deze afvalemmer ideaal te gebruiken in bijvoorbeeld kantines, op kantoor of andere openbare gelegenheden waar een afvalemmer dagelijks geleegd wordt. Dit model heeft een totale inhoud van 66 liter, en daarmee is het een van de grotere afvalbak uit deze serie. Dankzij het halfronde model met de platte achterkant is deze prullenbak strak tegen de muur te plaatsen. Zo neemt hij een stuk minder ruimte in beslag dan een rond model. Doordat de prullenbak beschikt over twee compartimenten, is het scheiden van afval een fluitje van een cent. 

RVS en kunststof: De afvalbak is gemaakt van stevig roestvrijstaal in combinatie met kunststof. Het roestvrijstaal is zo bewerkt dat er geen vingerafdrukken op de bak zichtbaar zijn na gebruik. Wel zo prettig. De onderkant van de prullenbak is voorzien van een antisliplaag met rubberen stootkussens. Hierdoor zal de vloer worden ontzien terwijl de bak toch stevig en stabiel staat.

Uitneembare binnenemmer: De Open Bullet prullenbak is voorzien van een afneembaar deksel waardoor het verwisselen van de vuilniszak snel en eenvoudig gaat. Daarnaast is de afvalemmer voorzien van een uitneembaar binnenemmer en van handvatten dat ervoor zorgt dat de bak makkelijk verplaatst kan worden.

Kenmerken Simplehuman Afvalemmer Bullet Open

  • Inhoud van 66 liter, 2x33
  • Voorzien van afneembare bovenkant, uitneembaar binnenemmer en handvatten
  • Staat stevig en stabiel dankzij antislip aan de onderkant
  • Grote open opening waarin je makkelijk het afval weg kunt gooien.
  • Gemaakt van RVS in combinatie met kunststof