Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Simplehuman Afvalemmer Butterfly 45 liter zilver

Omschrijving Simplehuman Afvalemmer Butterfly 45 liter zilver

Een handig plekje zoeken voor je afvalemmer kan best lastig zijn. Je wilt immers niet dat de prullenbak pontificaal in het zicht of gigantisch in de weg staat. De butterfly afvalemmer van Simplehuman is ideaal om in een smalle opening te plaatsen en zo staat hij dus nooit in de weg of in het zicht.

Vlinderdeksel: De Butterfly – de naam zegt het al – is voorzien van een handige vlinderdeksel. Dat houdt in dat de deksel gesplitst is en vanuit het midden opengaat. Dat zorgt ervoor dat de deksel minder hoog opengaat, waardoor de prullenbak makkelijker onder bijvoorbeeld het aanrecht geplaatst kan worden.

Slanke vormgeving: De Butterfly afvalemmer heeft een slanke vormgeving waardoor het makkelijk in een smalle opening te plaatsen is. Dit kan bijvoorbeeld naast het toilet, maar ook in de keuken naast het aanrecht. De scharnieren van de afvalemmer zitten aan de binnenkant. Daardoor is de afvalemmer strak tegen de muur te plaatsen.

Aan alles gedacht: De vuilnisemmer is voorzien van een Finger Print Proof laag dat ervoor zorgt dat je geen vlekken of vingerafdrukken op de bak blijft zien. Zo blijft het RVS langer mooi. Daarnaast kun je de deksel ook open laten staan zodat je heel makkelijk de vuilniszak kunt vervangen. De losse emmer kun je een paar centimeter omhoog tillen en ietsje kantelen. Vervolgens kun je de emmer in parkeerstand zetten en de zak snel en eenvoudig verwisselen. De bak is aan de onderkant voorzien van antislip, daardoor staat de bak stevig en stabiel op de grond.

Kenmerken Simplehuman Butterfly vuilnisbak

  • Butterfly afvalemmer is voorzien van een vlinderdeksel
  • Gemaakt van RVS met een vingerafdrukproof laagje
  • Voorzien van antislip
  • Deksel gaat geruisloos open en dicht
  • Met scharnieren aan van de deksel aan de binnenkant