Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Simplehuman Afvalemmer Classic 38 liter zilver

Omschrijving Simplehuman Afvalemmer Classic 38 liter zilver

Gooi eenvoudig al je afval weg in de Simplehuman Classic afvalemmer terwijl je ook nog eens ruimte bespaart. Doordat deze afvalemmer voorzien is van scharnieren aan de binnenkant, kun je dit rechthoekig model strak tegen de muur plaatsen.

Stabiel: De afvalemmer Classic van Simplehuman is een zeer stevige en stabiele prullenbak, dankzij de antislip onderkant. Doordat de scharnieren aan de binnenkant zitten, kun je de bak strak tegen de muur zetten. Daarmee bespaar je ruimte in bijvoorbeeld je keuken. De deksel, die eenvoudig te bedienen is met een sterk stalen pedaal, zal nooit tot het einde open schieten en stopt altijd iets voor de muur. Zo zal je muur nooit beschadigd raken. De vuilnisbak is gemaakt van RVS. Een speciale coating zorgt ervoor dat je geen vingerafdrukken op het RVS zal blijven zien. Daarmee is de afvalemmer ook snel en eenvoudig schoon te maken.

Soft-close technologie: De afvalemmer van Simplehuman is voorzien van een soft-close technologie. Dit zorgt ervoor dat de deksel altijd soepel en geruisloos weer sluit. Zo zal de deksel nooit met een plof dichtvallen, wel zo prettig voor je oren.

Binnenemmer: Een volle afvalzak? Trek de zak er makkelijk uit door de binnenemmer even vast te zetten. Deze speciale binnenbak heeft ook als bijkomend voordeel dat de vuilniszak in de emmer valt en niet over de buitenrand. Dat zorgt voor een fraaier gezicht in elke keuken.

Kenmerken Simplehuman Classic afvalemmer

  • Gemaakt van RVS
  • Voorzien van losse binnenemmer
  • Deksel opent en sluit geruisloos
  • Scharnieren aan de binnenkant
  • Voorzien van sterk stalen pedaal