Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Simplehuman Afvalemmer Half Rond 40 liter zilver

Omschrijving Simplehuman Afvalemmer Half Rond 40 liter zilver

Oersterk en hartstikke praktisch; dat kenmerkt deze halfronde afvalbak van Simplehuman. De afvalbak is voorzien van een stevig voetpedaal dat jarenlang mee zal gaan. En de rechte achterzijde? Die kan strak tegen de muur. Dat scheelt ruimte!

Handig design: Een ding is zeker, over het design van deze afvalpak is nagedacht. Niet alleen de rechte achterkant dat enorm veel ruimte bespaart is een punt waar is over nagedacht. Deze afvalbak heeft nog meer fijne voordelen waardoor het een zeer praktische afvalbak is met gegarandeerd een lange levensduur.

Gemaakt van RVS: De Simplehuman afvalbak is gemaakt van RVS en voorzien van een coating. Dit heeft als voordeel dat er geen vingerafdrukken meer op het RVS zichtbaar zal zijn. Daarmee is de afvalemmer ook nog eens onderhoudsvriendelijk en is eindeloos poetsen om de vingerafdrukken weg te krijgen verleden tijd.

Nog meer fijne voordelen: De onderkant is voorzien van antislip, hierdoor zal de afvalbak altijd stevig en stabiel op zijn plek blijven staan. De afvalbak is voorzien van een volledig stalen pedaal dat garant staat voor duizenden en duizenden op-en-neer bewegingen. Een speciale binnenbak heeft als handigheid dat vuilniszakken niet over de buitenkant heen zal vallen. Dat geeft een veel fraaiere en opgeruimde uitstraling in de keuken. De soft-close technologie zorgt ervoor dat de deksel altijd geruisloos open en dicht zal gaan. Met al deze fijne voordelen heb jij een fantastische vuilnisbak in je keuken staan waar je jarenlang plezier van zult hebben.

Kenmerken Simplehuman afvalemmer half rond

  • Gemaakt van RVS
  • Vingerafdrukkenvrij
  • Deksel gaat geruisloos open en dicht
  • Volledig stalen voetpedaal
  • Voorzien van antislip aan onderkant