Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Simplehuman Afvalemmer Half Rond Sensor 45 liter grijs

Omschrijving Simplehuman Afvalemmer Half Rond Sensor 45 liter grijs

Oersterk en hartstikke praktisch; dat kenmerkt deze halfronde afvalbak van Simplehuman. De emmer is voorzien van een perfect afgestelde sensor voor openen en sluiten van de deksel. En de rechte achterzijde? Die kan strak tegen de muur. Dat scheelt ruimte!

Handig design: Een ding is zeker, over het design van deze afvalpak is nagedacht. Niet alleen de rechte achterkant dat enorm veel ruimte bespaart is een punt waar is over nagedacht. Deze afvalbak heeft nog meer fijne voordelen waardoor het een zeer praktische afvalbak is met gegarandeerd een lange levensduur.

Gemaakt van RVS: De Simplehuman afvalbak is gemaakt van RVS en voorzien van een coating. Dit heeft als voordeel dat er geen vingerafdrukken meer op het RVS zichtbaar zal zijn. Daarmee is de afvalemmer ook nog eens onderhoudsvriendelijk en is eindeloos poetsen om de vingerafdrukken weg te krijgen verleden tijd. De emmer is voorzien van een sensor voor het openen van het deksel die reageert binnen een straal van ongeveer 8 cm. Omdat je nooit meer je handen hoeft te gebruiken bij het openen en sluiten van de afvalemmer, is deze erg hygiënisch.

Nog meer fijne voordelen: De onderkant is voorzien van antislip, hierdoor zal de afvalbak altijd stevig en stabiel op zijn plek blijven staan. Een speciale binnenbak heeft als handigheid dat vuilniszakken niet over de buitenkant heen zal vallen. Dat geeft een veel fraaiere en opgeruimde uitstraling in de keuken. De soft-close technologie zorgt ervoor dat de deksel altijd geruisloos open en dicht zal gaan. Met al deze fijne voordelen heb jij een fantastische vuilnisbak in je keuken staan waar je jarenlang plezier van zult hebben.

Kenmerken Simplehuman afvalemmer half rond

  • Gemaakt van RVS
  • Vingerafdrukkenvrij
  • Deksel gaat geruisloos open en dicht
  • Voorzien van sensor voor het openen en sluiten van de deksel
  • Voorzien van antislip aan onderkant