Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Simplehuman Afvalemmer Liner Pocket 45 liter wit

Omschrijving Simplehuman Afvalemmer Liner Pocket 45 liter wit

Met de Liner Pocket afvalemmer heb je altijd je afvalzakken bij de hand. Hoe handig is dat. Deze afvalemmer heeft aan de achterkant een speciaal vakje voor je afvalzakken. Zo is het verwisselen van de zak een fluitje van een cent.

Een slim design: Over het design van de vuilnisemmer is nagedacht. De vuilnisbak is zwaar genoeg en zal niet omkantelen bij het openen en sluiten van de emmer als deze nog bijna leeg is. Daarnaast is de vuilnisbak voorzien van een coating dat ervoor zorgt dat vingerafdrukken niet zichtbaar zijn op de emmer. Ideaal.

Handige deksel: De deksel van de vuilnisemmer is voorzien van een gepatenteerde technologie dat ervoor zorgt dat de deksel geruisloos, langzamer en gecontroleerd sluit. Daarnaast klapt de deksel niet recht open, maar stopt ietsje van de muur. Zo kun je de vuilnisbak strak tegen de muur zetten, terwijl het deksel bij het openen de muur niet raakt. Zo raakt de muur ook niet beschadigd.

Extra breed voetpedaal: De afvalemmer is voorzien van een extra breed en gebruiksvriendelijk voetpedaal. Dit pedaal is sterk genoeg voor duizenden en duizenden op-en-neer bewegingen. Daarmee weet je zeker dan je een vuilnisbak gemaakt van RVS van een zeer hoge kwaliteit in huis haalt.

Kenmerken Simplehuman Liner Pocket afvalemmer

  • Gemaakt van RVS
  • Voorzien van coating dat vingerafdrukken voorkomt
  • Met handige opbergvak voor vuilniszakken
  • Voorzien van softclose deksel die open kan blijven staan
  • Extra breed voetpedaal