Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Simplehuman Afvalemmer Liner Pocket Half Rond Recycler 55 liter zilver

Omschrijving Simplehuman Afvalemmer Liner Pocket Half Rond Recycler 55 liter zilver

Deze afvalemmer van Simplehuman is enorm gebruiksvriendelijk en functioneel. Allerlei fijne voordelen zorgen ervoor dat ook jij deze prullenbak in de keuken wilt hebben staan. En wat ook handig is, deze afvalemmer heeft een praktisch opbergvakje aan de achterkant waar precies een rol vuilniszakken in kan. Zo heb jij altijd een nieuwe zak bij de hand.

Slim design: De Liner Pocket afvalemmer is gemaakt van RVS. RVS is zwaarder dan bijvoorbeeld kunststof en dat zorgt ervoor dat de emmer altijd stevig en stabiel op zijn plaats blijft staan. Ook als je de deksel opent en sluit. De antislip aan de onderkant zorgt ervoor dat de emmer niet gaat schuiven en altijd op de plek blijft staan waar jij ‘m hebben wilt. Ook prettig: De RVS emmer is voorzien van een speciale coating waardoor er geen vingerafdrukken zichtbaar zijn. En, deze afvalemmer is voorzien van een gepatenteerde Lid-shox technologie dat ervoor zorgt dat de deksel geruisloos opent en sluit. Het sluit langzaam en gecontroleerd.

Oersterk pedaal: De Liner Pocket heeft een oersterk pedaal om de deksel te openen en te sluiten. Dit extra brede pedaal kan duizenden en duizenden extra bewegingen aan. Daarmee staat het garant voor een lange levensduur en jarenlang plezier. De pedaalemmer kun je strak tegen de muur plaatsen. De deksel zal nooit tegen de muur aankomen bij het openen, omdat deze iets voor het einde stopt. Beschadigde muren is daarmee ook verleden tijd.

Recycler: Afval scheiden is een eitje met deze afvalbak die voorzien is van twee compartimenten. Zo kun je de ene helft bijvoorbeeld gebruiken voor je reguliere afval en het andere deel voor je GFT-afval.

Kenmerken Simplehuman Liner Pocket afvalemmer

  • Afvalemmer gemaakt van RVS en voorzien FFP-coating waardoor vingerafdrukken niet zichtbaar zijn
  • Dit halfronde model heeft twee compartimenten waardoor afval scheiden makkelijk wordt
  • Praktisch opbergvakje voor een rol vuilniszakken
  • Voorzien van soft-close technologie
  • Voorzien van een stevige, extra brede en oersterke voetpedaal