Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Simplehuman Afvalemmer Liner Pocket Half Rond Sensor 45 liter grijs

Omschrijving Simplehuman Afvalemmer Liner Pocket Half Rond Sensor 45 liter grijs

De halfronde afvalemmer van Simplehuman is dankzij het model makkelijk tegen de wand te plaatsen. Daardoor zal de afvalbak minder ruimte in beslag nemen en geen sta-in-de-weg zijn in de keuken. Bovendien is deze afvalemmer voorzien van een zeer handige sensor die de deksel automatisch laat openen als jij dichtbij komt.

Hygiënisch: Een prullenbak die voorzien is van een sensor is extra hygiënisch. Je hoeft immers nooit meer je handen te gebruiken om de deksel te openen en te sluiten. En dat is fijn in een keuken waar je vaak vuile handen hebt door het snijden van je groenten en vlees. De afvalemmer werkt op 6 batterijen die ongeveer een jaar mee zullen gaan.

Fingerprintproof: De afvalemmer is gemaakt van RVS. Het nadeel van RVS is dat je er altijd vingerafdrukken op achterblijven. Doordat de deksel opent door middel van een sensor, hoef je de prullenbak al niet meer aan te raken. Daarbij is het RVS voorzien van een speciale coating waardoor vingerafdrukken niet meer achter zullen blijven. Wel zo fijn!

Nog meer fijne voordelen: Het halfronde model is ideaal, de achterkant van de prullenbak is recht waardoor je deze strak tegen de muur kunt plaatsen. Een bijkomend fijn voordeel is dat de deksel net voor het einde stopt en daarmee niet steeds tegen de muur knalt. Wel zo fijn voor je muren. En je oren. Een antislip aan de onderkant maakt dat de bak altijd stevig en stabiel op zijn plaats blijft staan. Dit model is verkrijgbaar in diverse kleuren, zodat er altijd één bij zit die perfect in jouw keuken past.

Kenmerken Simplehuman Afvalemmer met sensor

  • Inhoud van 45 liter; ideaal voor 2-3 personen
  • Gemaakt van duurzaam RVS met fingerprintproof coating
  • Deksel opent door middel van een sensor
  • Rechte achterkant die strak tegen de muur te plaatsen is
  • Werkt op 6 batterijen – niet inbegrepen