Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Simplehuman Afvalemmer Liner Pocket Kunststof 45 liter zwart

Omschrijving Simplehuman Afvalemmer Liner Pocket Kunststof 45 liter zwart

Deze afvalemmer van Simplehuman is enorm gebruiksvriendelijk en functioneel. Allerlei fijne voordelen zorgen ervoor dat ook jij deze prullenbak in de keuken wilt hebben staan. En wat ook handig is, deze afvalemmer heeft een praktisch opbergvakje aan de achterkant waar precies een rol vuilniszakken in kan. Zo heb jij altijd een nieuwe zak bij de hand.

Slim design: Kantelende prullenbakken is met deze liner pocket pedaalemmer verleden tijd. De afvalemmer is voorzien van een stabiliteitsbak waardoor hij zeer stevig en stabiel op z’n plek blijft staan, ook tijdens het openen en sluiten van de deksel. De antislip aan de onderkant zorgt ervoor dat de emmer niet gaat schuiven en altijd op de plek blijft staan waar jij ‘m hebben wilt.

Oersterk pedaal: De Liner Pocket heeft een oersterk pedaal om de deksel te openen en te sluiten. Dit extra brede pedaal kan duizenden en duizenden extra bewegingen aan. Daarmee staat het garant voor een lange levensduur en jarenlang plezier. De pedaalemmer kun je strak tegen de muur plaatsen. De deksel zal nooit tegen de muur aankomen bij het openen, omdat deze iets voor het einde stopt. Beschadigde muren is daarmee ook verleden tijd.

Lid-shox technologie: Deze afvalemmer is voorzien van een gepatenteerde Lid-shox technologie dat ervoor zorgt dat de deksel geruisloos opent en sluit. Het sluit langzaam en gecontroleerd.

Kenmerken Simplehuman Liner Pocket afvalemmer

  • Afvalemmer gemaakt van kunststof
  • Stabiliteitsbalkje zorgt voor extra stevigheid en stabiliteit
  • Praktisch opbergvakje voor een rol vuilniszakken
  • Voorzien van soft-close technologie
  • Voorzien van een stevige, extra brede en oersterke voetpedaal