Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Simplehuman Afvalemmer Liner Pocket Recycler 24+34 liter zilver

Omschrijving Simplehuman Afvalemmer Liner Pocket Recycler 24+34 liter zilver

De rechthoekige afvalemmer van Simplehuman is dankzij het model makkelijk tegen de wand te plaatsen. Daardoor zal de afvalbak minder ruimte in beslag nemen en geen sta-in-de-weg zijn in de keuken. Bovendien is de afvalemmer voorzien van twee compartimenten waardoor afval scheiden een eitje wordt.

Afval scheiden: Deze afvalemmer van Simplehuman is voorzien van twee binnenemmers; een emmer van 24 liter en een emmer van 34 liter. Hierdoor kun je heel eenvoudig je afval scheiden door de ene helft te gebruiken voor bijvoorbeeld je normale afval en de andere kun je gebruiken voor bijvoorbeeld je GFT-afval. Extra handig: aan de achterkant vind je een vakje voor je vuilniszakken. De zak vervangen is daarmee een fluitje van een cent.

Fingerprintproof: De afvalemmer is gemaakt van RVS. Het nadeel van RVS is dat er altijd vingerafdrukken op achterblijven. Daarom is het RVS voorzien van een speciale coating waardoor vingerafdrukken niet meer zullen achterblijven. Wel zo fijn!

Nog meer fijne voordelen: Het rechthoekige model is ideaal, je kunt deze strak tegen de muur plaatsen. Daardoor neemt de bak minder ruimte in beslag. Een bijkomend fijn voordeel is dat de deksel net voor het einde stopt en daarmee niet steeds tegen de muur knalt. Wel zo fijn voor je muren. En je oren. Een antislip aan de onderkant maakt dat de bak altijd stevig en stabiel op zijn plaats blijft staan. Dit model is verkrijgbaar in diverse kleuren, zodat er altijd één bij zit die perfect in jouw keuken past.

Kenmerken Simplehuman Liner pocket Afvalemmer

  • Voorzien van twee compartimenten van 24 en 34 liter
  • Gemaakt van duurzaam RVS met fingerprintproof coating
  • Verkrijgbaar in diverse kleuren
  • Vakje aan de achterkant voor vuilniszakken
  • Rechthoekig model is strak tegen de muur te plaatsen