Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Simplehuman Afvalemmer Liner Pocket Recycler 24+34 liter zwart

Omschrijving Simplehuman Afvalemmer Liner Pocket Recycler 24+34 liter zwart

Als je iets doet, doe het dan goed. Ben je op zoek naar een nieuwe afvalemmer? Kies er dan eentje van uitstekende kwaliteit, zodat je jarenlang bent voorzien van een afvalemmer die zonder morren doet wat het moet doen. Geen haperende deksels, geen kapotte pedalen, maar een kwalitatief hoogstaand product dat er ook nog eens stijlvol uitziet!

Duurzaam RVS: Om een lange levensduur te garanderen, wordt er bij de ontwikkeling van onze producten uitsluitend gekozen voor uitstekende materialen. Bij deze afvalemmer van Simplehuman is de keuze gevallen op roestvrij staal, sterk en duurzaam materiaal dat ervoor zorgt dat de afvalemmer vele jaren mee gaat. Met een inhoud van 58 liter is deze afvalemmer ideaal voor een groter gezin van vier of meer personen.

Moeiteloos afval scheiden: De Simplehuman afvalemmer liner pocket bestaat uit twee compartimenten. Dit maakt deze afvalemmer uitermate geschikt voor het scheiden van afval: plastic aan de ene kant, restafval aan de andere kant. De afvalemmer is voorzien van een speciaal vakje aan de achterzijde waar vuilniszakken in bewaard kunnen worden. Op deze manier heb je alles bij de hand!

Opvallend design: Een afvalemmer hoeft niet puur functioneel te zijn, en daarmee een doorn in het oog. Het uiterlijk verdient ook een beetje aandacht. Simplehuman weet dat maar al te goed en heeft design hoog op het prioriteitenlijstje staan. Het eerste dat opvalt aan deze afvalemmer is de bijzondere kleur en het strakke ontwerp. De Simplehuman afvalemmer liner zal daarom in elke keuken de show stelen.

Kenmerken Simplehuman Afvalemmer Liner Pocket Recycler

  • Gemaakt van RVS
  • Bestaat uit 2 compartimenten, ideaal om afval te scheiden
  • Inhoud van 24 + 34 liter
  • Voorzien van achtervakje voor vuilniszakken
  • Verkrijgbaar in meerdere kleuren