Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Simplehuman Afvalemmer Liner Pocket Voice Control Recycler 24+34 liter rosegoud

Omschrijving Simplehuman Afvalemmer Liner Pocket Voice Control Recycler 24+34 liter rosegoud

De Simplehuman afvalemmer open je zonder handen. Deze design afvalemmer reageert namelijk op jouw stem of is te openen met een sensor. Dankzij de soft close techniek, sluit de afvalemmer vervolgens weer geruisloos. Het slanke ontwerp herbergt twee individuele afvalbakken, ideaal om afval te scheiden. De roestvrijstalen buitenkant heeft een speciale coating zodat vingerafdrukken geen kans krijgen. De kwalitatieve Simplehuman afvalemmer is een aanwinst voor ieder modern huishouden.

Zonder handen: De Simplehuman afvalemmer herkent jouw stem en opent op commando. Daarnaast is het ook mogelijk de afvalemmer te openen met de handsfree sensor. Wat je voorkeur ook heeft, je opent de Simplehuman afvalemmer altijd zonder je handen te gebruiken. Dat is wel zo hygiënisch. De speciaal ingebouwde soft close techniek zorgt ervoor dat de afvalemmer na gebruik ook geruisloos weer sluit.

Duo afvalscheiding: Aan de binnenzijde is de afvalemmer verdeeld in twee afzonderlijke compartimenten. Dat is handig om twee soorten afval van elkaar te scheiden, bijvoorbeeld om te recyclen of composteren. Het intelligente ontwerp herbergt daarnaast ook nog een afvalzak dispenser. Zo heb je alles altijd handig bij de hand. De Simplehuman H-code vuilniszakken zijn speciaal ontworpen voor deze afvalemmer.

Vingerafdrukvrij roestvrijstaal: De robuuste roestvrijstalen afwerking is modern en degelijk. Het ontwerp straalt door zijn eenvoud. Dankzij een speciaal ontwikkelde coating zijn de lelijke vingerafdrukken op de roestvrijstalen buitenzijde een ding uit het verleden. De Simplehuman afvalemmer blijft er daarom gegarandeerd jarenlang als nieuw uitzien. Het is simpelweg de beste keuze voor een efficiënt huishouden.

Kenmerken Simplehuman Afvalemmer Liner Pocket Voice Control Recycler 24+34 liter

  • Opent door middel van jouw stem, of door middel van handsfree sensor
  • Dankzij soft close techniek opent en sluit de afvalemmer geruisloos
  • Twee compartimenten, ideaal voor het recyclen van afval
  • Gemaakt van roestvrijstaal
  • Fingerprintproof