Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Simplehuman Afvalemmer Rectangular Classic 50 liter rood

Omschrijving Simplehuman Afvalemmer Rectangular Classic 50 liter rood

Lekker opvallend: de stijlvolle kleur van deze Simplehuman afvalemmer. Want wie zegt dat een afvalbak niet ook een lust voor het oog mag zijn? Deze afvalemmer is niet alleen functioneel en gebruiksvriendelijk, maar fleurt ook meteen je keuken op!

Uitstekende materialen: Simplehuman staat voor kwaliteit. De afvalemmers van dit gewaardeerde merk hebben dan ook gegarandeerd een lange levensduur. Dit exemplaar is gemaakt van duurzaam en oersterk materiaal, namelijk roestvrijstaal. Een afvalemmer van RVS zal, de naam zegt het al, niet gaan roesten en is ook niet gevoelig voor slijtage. Met deze aankoop ben je verzekerd van een kwalitatief hoogstaand product dat jarenlang mee gaat.

Stijlvol ontwerp: De kleur springt meteen in het oog: stijlvol rood met zwarte randen. Je koopt een afvalbak om zijn functie, maar het is wel zo fijn als deze ook leuk is om naar te kijken. Het uiterlijk zal niet worden verpest door vette vingerafdrukken. De afvalemmer is namelijk voorzien van een speciale FPP-coating, wat het ontstaan van vingerafdrukken voorkomt.

Sterk pedaal: Vind je het niet prettig om de vuilnisbak aan te raken? Bij deze handige afvalemmer hoeft dat niet. De afvalemmer kan worden geopend door het pedaal in te drukken. Aan dit pedaal is extra aandacht besteed: niemand wordt tenslotte blij van een pedaal dat snel kapot gaat. Dit pedaal is gemaakt van sterk staal en zal niet zomaar afbreken. Na opening zal de deksel op een geruisloze manier sluiten. Je kunt de deksel ook vastzetten als er veel afval is om weg te gooien.

Kenmerken Simplehuman Afvalemmer Rectangular Classic

  • Gemaakt van roestvrijstaal
  • Voorzien van Finger Print Proof coating
  • Te openen met voetpedaal
  • Geruisloze sluiting
  • Leverbaar in de kleur rood; lekker opvallend