Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Simplehuman Afvalemmer Retro 30 liter wit

Omschrijving Simplehuman Afvalemmer Retro 30 liter wit

Stoer en stevig; doet niet alleen wat hij moet doen, maar gaat ook nog eens jarenlang mee. Dat zijn de kernwoorden van de zeer fraaie blikvanger die in geen enkele keuken zal misstaan; de Simplehuman Retro afvalemmer van 30 liter.

Retro, maar toch modern: De retro look en de hedendaagse technieken gecombineerd tot een afvalemmer. Deze prullenbak is voorzien van een breed RVS pedaal, een uitneembare binnenemmer en een reukdicht ontwerp. De praktische hendels maken het dat het eenvoudig is om de afvalemmer te verplaatsen.

Onzichtbare zak: De Retro afvalemmer met een inhoud van 30 liter is uitgevoerd van sterk RVS in combinatie met kunststof. Het RVS is voorzien van een coating waardoor vingerafdrukken niet zichtbaar zullen zijn. De emmer is voorzien van een gedempt deksel met een stay-open functie waardoor het deksel niet dichtklapt wanneer je de zak vervangt. Ook heel prettig voor kleine kindervingertjes. Daarnaast is de binnenemmer voorzien van een back-tuck opening wat ervoor zorgt dat je de afvalzak netjes kunt wegstoppen, zonder dat deze zichtbaar blijft aan de buitenkant.

Neemt niet veel ruimte in beslag: De Retro afvalemmer heeft een stijlvol, doch slank design. Het design zorgt ervoor dat de emmer niet veel ruimte in beslag zal nemen en eenvoudig in een hoek is weg te zetten. Met deze afvalemmer haal je een fraai maar gebruikersvriendelijk afvalemmer in je keuken.

Kenmerken Simplehuman Afvalemmer Retro

  • Stijlvol en slank design
  • Retro look gecombineerd met hedendaagse technieken
  • Gemaakt van sterk RVS en kunststof
  • Gedempt deksel voorzien van stay-open functie
  • Vuilniszak niet zichtbaar aan de buitenkant