Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Simplehuman Afvalemmer Sensor Voice Control 58 liter zwart

Omschrijving Simplehuman Afvalemmer Sensor Voice Control 58 liter zwart

De Simplehuman Afvalemmer sensor voice control heeft een inhoud van maar liefst 58 liter en is daarmee zeer geschikt voor de wat grotere gezinnen. Deze prullenbak heeft ook nog eens een extra handigheidje; de deksel is te openen door middel van spraakherkenning. Hoe tof is dat!

Spraakherkenning: Heb je je handen vol met afval en heb je vervolgens geen idee hoe je de prullenbak moet openen? Deze strijd is met de voice control afvalbak van Simplehuman verleden tijd. Je hoeft alleen maar “open can” te zeggen of voorlangs te lopen en de deksel zwiept meteen open. Ideaal.

Hygiënisch: Door de sensor en de spraakherkenning hoef je de prullenbak minder vaak aan te raken met je vingers die vies zijn geworden van het snijden van de groenten en het vlees. Daarmee is deze vuilnisbak extra hygiënisch. En mocht je onverhoopt de afvalbak met je vingers aanraken, om bijvoorbeeld de zak te verwisselen, dan zullen je vingerafdrukken niet zichtbaar blijven zoals vaak het geval is op RVS. De afvalbak is namelijk voorzien van de speciale fingerprintproof coating.

Modern, functioneel en van hoogwaardige kwaliteit: Met de Simplehuman afvalbak heb je niet zomaar een afvalbak in je keuken staan. De producten worden aan zeer strenge tests onderworpen zodat jij zeker weet dat je jaren, maar dan ook jarenlang plezier aan deze afvalemmer zult beleven. Daarnaast heeft deze emmer een aantal fijne voordelen. Zo is het deksel voorzien van een softclose technologie waardoor de deksel geruisloos opent en sluit. Bovendien opent de klep nooit helemaal tot het einde waardoor je muren niet zullen beschadigen omdat de klep er steeds tegenaan komt.

Kenmerken Simplehuman Sensor Voice Control afvalemmer

  • Gemaakt van RVS
  • Opent doormiddel van spraakherkenning of een sensor
  • Voorzien van Soft-close systeem
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren
  • Modern, functioneel en van hoogwaardige kwaliteit