Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Simplehuman Afvalemmer Swingtop 55 liter zilver

Omschrijving Simplehuman Afvalemmer Swingtop 55 liter zilver

Is het tijd voor een nieuwe afvalbak? Doe jezelf een plezier en ga voor kwaliteit! Het is wellicht even een investering, maar wel eentje die je veel gemak oplevert. Niets zo vervelend als een vuilnisbak dat moeilijk open gaat, of anderszins mankementen vertoont. Producten van hoge kwaliteit gaan aanzienlijk langer mee en blijven gedurende lange tijd soepel en functioneel. De afvalemmers van Simplehuman zijn naast kwalitatief hoogstaand ook nog eens een plaatje om te zien!

Uitstekende kwaliteit: Om een lange levensduur te garanderen, is het van belang dat een product van uitstekende materialen gemaakt is. Deze afvalbak van Simplehuman is daarom gemaakt van bijzonder sterk en duurzaam materiaal, namelijk roestvrij staal. De naam zegt het al: bij RVS hoef je niet bang te zijn voor corrosie. Ook zal het niet snel gaan slijten of anderszins aan kwaliteit verliezen. Met een druk op de de deksel wordt de afvalemmer geruisloos geopend. Deze Simplehuman afvalemmer heeft een inhoud van 55 kilo. Dit maakt hem ideaal voor grotere gezinnen.

Prachtige vormgeving: Afvalemmers staan niet bekend om hun oogstrelende design, maar om hun functie. Wie zegt echter dat je het niet allebei kunt hebben? Simplehuman besteedt niet alleen veel tijd aan gebruiksgemak, maar ook aan het uiterlijk. En met succes: hun producten en ontwerpen hebben al meerdere prijzen binnen gehaald.

Voorzien van antisliplaag: Ook handig: de afvalemmer is voorzien van een antisliplaag. Dit laagje zorgt ervoor dat de afvalemmer staat als een huis. Rondrennende kinderen of spelende honden krijgen deze stabiele afvalemmer niet zomaar omver. Daarnaast zorgt dit antisliplaagje ervoor dat er geen krassen op de vloer zullen ontstaan.

Kenmerken Simplehuman Afvalemmer Swingtop

  • Gemaakt van RVS
  • Inhoud van 55 liter
  • Geruisloze opening en sluiting van deksel
  • Voorzien van antisliplaag
  • Staat stevig en stabiel