Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Simplehuman Afvalemmer Touch Bar Slim 40 liter zilver

Omschrijving Simplehuman Afvalemmer Touch Bar Slim 40 liter zilver

Met deze prullenbak hoef je niemand meer wakker te maken op de vroege ochtend of iemand te laten schrikken. De Soft Touch prullenbak is namelijk voorzien van een speciale greep waar je slechts lichtjes tegenaan hoeft te tikken om de afvalemmer stilletjes te openen. Hoe handig is dat! Na het openen valt de deksel ook weer stilletjes dicht.

Fraaie vormgeving: De Touch Bar afvalemmer van Simplehuman heeft strakke en fraaie vormgeving. Het smalle, rechthoekige model is ruimtebesparend en zorgt ervoor dat je deze makkelijk in een hoekje kwijt kunt. Ideaal voor de wat kleinere keukens. De afvalemmer is voorzien van een speciale scharnieren aan de binnenkant wat zorgt dat je de afvalbak strak tegen de muur kunt plaatsen. De onderkant is voorzien van antislip, wat de bak netjes op zijn plek houdt.

Fingerprintproof: Heb je ook zo’n hekel aan al die vingerafdrukken die steeds maar weer op je prullenbak verschijnen? Met de Touch Bar afvalbak is dat verleden tijd. De afvalbakken van Simplehuman zijn namelijk voorzien van een speciale fingerprint-proof coating, waardoor je nooit meer je vingerafdrukken hoeft weg te poetsen.

Soft Touch Bar: Om de afvalemmer te openen hoef je slechts de speciale rechthoekige greep licht aan te raken en de deksel springt open. Heb je volle handen? Door een aanraking met je elleboog of met je heup of knie, springt de deksel ook al open. Ideaal.

Kenmerken Simplehuman Touch Bar slim afvalemmer

  • Gemaakt van RVS
  • De openen met slechts een lichte aanraking
  • Fingerprint-proof
  • Antislip aan de onderkant
  • Ruimtebesparend, smal model