Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Simplehuman Keukenkast Organiser Inbouw

Omschrijving Simplehuman Keukenkast Organiser Inbouw

Als je graag uitgebreid kookt, dan heb je na een tijdje een aardige hoeveelheid keukenartikelen verzameld. Dit wordt natuurlijk een rommeltje en al snel vind je tussen alle spullen niet meer wat je op dat moment nodig hebt. Tijd voor een andere aanpak! Met de keukenkast organiser inbouw van Simplehuman creëer jij in een mum van tijd orde in de chaos.

Alles netjes georganiseerd: Met de keukenkast organiser inbouw zorg je ervoor dat alle keukenartikelen hun eigen plek hebben. Ook kastruimte waar je normaal gesproken weinig gebruik van maakt, bijvoorbeeld helemaal achterin je keukenkastje, kan beter worden ingedeeld omdat je de organiser eenvoudig naar je toe trekt en je daarom overal gemakkelijk bij kunt. Ook handig: je kunt de organiser zelf indelen met de verstelbare verdeler. Net wat jij handig vindt.

Oersterk staal: Door te kiezen voor Simplehuman, kies je voor kwaliteit. Simplehuman heeft kwaliteit en een lange levensduur hoog in de vaandel. Dat is ook het geval bij deze keukenkast organiser inbouw. Het frame is gemaakt van sterk staal en kan tot 9 kg dragen. Je voelt en ziet het meteen: het is stevig, slijtvast en bijna niet kapot te krijgen. Precies wat je zoekt als je een duurzame aankoop wilt doen. Deze organiser gaat namelijk jarenlang mee.

Voorzien van lekbak: De organiser inbouw is voorzien van een handige lekbak, dat vocht opvangt voordat het voor problemen gaat zorgen. Heeft de lekbak water opgevangen? Deze kan gemakkelijk met een doek worden afgenomen. Je kastjes zijn altijd beschermd tegen lekkages en bijbehorende schade.

Kenmerken Simplehuman Keukenkast Organiser

  • Frame gemaakt van sterk staal
  • Kan tot een gewicht van 9 kg dragen
  • Stevig en slijtvast
  • Voorzien van een handige lekbak
  • Een handig item voor orde in de chaos