Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Simplehuman Spiegel Sensor Touch Control Trio zilver

Omschrijving Simplehuman Spiegel Sensor Touch Control Trio zilver

Met de Sensor Touch Control Trio heb je eigenlijk drie spiegels in één. Deze spiegel is niet alleen functioneel en gebruiksvriendelijk, maar is ook nog eens een plaatje om te zien!

Drie spiegels in één: De Sensor Touch Control Trio heeft meerdere mogelijkheden: je kunt je hele gezicht op ware grootte bekijken (vergroot 1x), je kunt je gezicht van iets dichterbij bekijken om zorgvuldig je make-up aan te brengen (5x), en je kunt inzoomen op één onderdeel (10x), wat bijvoorbeeld handig is als je je wenkbrauwen wilt bijwerken. De spiegel is voorzien van het handige tru-lux-verlichtingssysteem dat met behulp van een ingebouwde sensor automatisch aan en uit gaat. Dit systeem, dat met de hand ingesteld kan worden, zorgt voor een helder en natuurlijk licht zodat je jezelf ziet alsof je in daglicht staat.

Gemaakt van RVS: Als je voor kwaliteit en functionaliteit gaat, en dat het liefst in een stijlvol jasje wilt, dan kom je al snel bij Simplehuman terecht. Dit topmerk ontwikkelt spiegels met een scherp oog op de trends en gebruikt daarbij alleen kwalitatief hoogstaande materialen. De Sensor Touch Control Trio is gemaakt van RVS. Sterk en duurzaam materiaal met een zeer lange levensduur. RVS is bestand tegen corrosie en slijtvast: uitstekend materiaal voor in de badkamer.

Draadloos en oplaadbaar: Met deze spiegel heb je geen last van lelijke snoeren op je tafel en langs de muur. De Sensor Touch Control Trio is namelijk draadloos en gemakkelijk op te laden via een standaard USB-aansluiting. Eenmaal opgeladen gaat de spiegel, bij gemiddeld gebruik, ongeveer vijf weken mee.

Kenmerken Simplehuman Spiegel Sensor Touch Control Trio

  • Gemaakt van RVS
  • Voorzien van tru-lux-verlichting; bootst daglicht na
  • Draadloos en oplaadbaar via USB
  • Ware grootte, 5x vergroot en in te zoomen tot 10x
  • Corrosiebestendig en slijtvast