| Klarna Achteraf betalen

Simplehuman Spiegel Sensor Wide View Pro zilver

Omschrijving Simplehuman Spiegel Sensor Wide View Pro zilver

De topper onder de make-up spiegels! Met deze spiegel ben je er zeker van dat je alles bij de hand hebt om een perfecte look te creëren.

Vervaardigd van RVS: Simplehuman staat bekend om de kwaliteit en functionaliteit van hun producten. De Sensor Wide View Pro bestaat uit een brede spiegel met uitklapbare zijpanelen, waardoor je je gezicht vanuit elke hoek goed kunt bekijken. De spiegel is gemaakt van sterk en duurzaam RVS. Omdat Simplehuman alleen met uitstekende materialen werkt heeft de spiegel gegarandeerd een lange levensduur. De Sensor Wide Pro is draadloos en kan met een standaard USB-aansluiting worden opgeladen. Eenmaal opgeladen gaat de spiegel bij normaal gebruik drie weken mee.

Voorzien van tru-lux-verlichting: Met de Sensor Wide View Pro ben je ervan verzekerd dat je make-up altijd perfect zit, of je nu in je donkere badkamer staat of midden op straat. De spiegel is namelijk voorzien van het tru-lux-verlichtingssysteem. Dit handige systeem bootst zonlicht na en zorgt ervoor dat je jezelf ziet alsof je in natuurlijk daglicht staat. Door de ingebouwde sensor zal de spiegel precies weten wanneer je in de buurt bent en zal het licht automatisch aan- en uitgaan. Lichtinstellingen kunnen via de speciale Simplehuman app worden geregeld.

Inclusief magnetische detailspiegel: Het is niet altijd nodig om jezelf van heel dichtbij te zien, maar het is zeker fijn als het wel mogelijk is. De Sensor Wide View Pro heeft een verwijderbaar magnetisch detailspiegeltje (vergroot 10x) die met behulp van magneten op de spiegel geplakt kan worden. Het detailspiegeltje kan na gebruik netjes worden opgeborgen aan de achterkant van het hoofdpaneel.

Kenmerken Simplehuman Spiegel Sensor Wide View Pro

  • Brede spiegel met uitklapbare zijpanelen
  • Gemaakt van sterk en duurzaam RVS
  • Voorzien van tru-lux-verlichtingssysteem dat daglicht nabootst
  • Lichtinstellingen kunnen via een app worden geregeld
  • Voorzien van te verwijderen magnetisch detailspiegeltje dat 10x vergroot